Nyílt napok az újbudai prémium lakóparkban (x)

PR cikk
Szintet lépett a lakásépítés, nyílt napot tart a Metrodom

Kültéri medence, wellness részleg, közösségi nappali, fitneszterem: míg korábban ezek inkább a hotelek jellemzői voltak, mostantól akár saját lakásunkhoz is megkaphatjuk e szolgáltatásokat a Metrodom Őrmező lakóparkban. Az aktuális piaci trendek ugyanis azt mutatják, hogy ingatlanvásárláskor a vevők már nem pusztán lakást keresnek, egyre fontosabb, hogy ezzel minőségi életteret is kapjanak. Kulcsfontosságúvá vált így a közösségi terek szerepe, de ugyanilyen fontos a lakások kiemelkedő műszaki tartalma és a lokáció is. Utóbbi egyszerre kell, hogy biztosítsa a nagyváros gyors elérését és a kertvárosi környezet nyugalmát.

Ezekre a vevői igényekre kínál megoldást a Metrodom Őrmező lakópark, amelynél az ingatlanfejlesztő célul tűzte ki, hogy vásárlói ne csak lakásokat kapjanak, hanem olyan élmények is elérhetők legyenek otthon, amiket eddig zömében csak üdülőhelyeken szerezhettek. Ilyen a temperált vizű kültéri medence, szauna, napozóterasz vagy fitneszterem. A közösségi nappali, a grillterasz pedig hozzájárulnak, hogy a lakók valódi közösség tagjai legyenek és így a lakások az ott élők igazi otthonaivá váljanak.

Ezt az életérzést tapasztalhatjuk meg a Metrodom Őrmező Nyílt napján 2021. június 18-19-én, amikor szinte a teljes lakóparkot bejárhatjuk. A kétnapos eseményen a látogatók megtekinthetik a közösségi tereket, egy mintalakásban megismerhetik a lakások prémium műszaki tartalmát és a felhasznált anyagok minőségét. A bejáráson első kézből kaphatunk választ a kivitelezéssel és finanszírozással kapcsolatos kérdésekre is.

A Metrodom Őrmező lakópark műszaki tartalma figyelemre méltó, hiszen a lakások okosotthonok, amelyek prémium eszközök és anyagok felhasználásával biztosítják a lakók kényelmét és a gazdaságosabb fenntartást. Egyedülálló hazánkban például a Dual Eco fűtési-hűtési rendszer, ami fűtőtestek nélkül, a mennyezeten át biztosítja télen az otthon melegét, nyáron a kellemes hűsítést. Az okosotthon rendszer tartalmaz még automatizálható és távolról irányítható világításvezérlést, az ablakok nyílásérzékelését és okosdugaljat is.

A kertvárosi környezet érzését nyújtja a lakópark újbudai elhelyezkedése: 1,6 hektáros ősfás telken, idillien zöld környezetben helyezkedik el a lakópark 7 épülete, amely egyszerre kínálja a természet zavartalan nyugalmát s a belváros gyors elérésének lehetőségét.

A nyílt nap regisztrációhoz kötött, bővebb információért és regisztrációért keresse fel a Metrodom weboldalát!

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF