Minőségi és kedvezményes magánegészségügyi ellátás (x)

PR cikk
A Budai Egészségközpont az ügyféligényekhez igazítja engedményeit

Míg korábban a magánegészségügyi szolgáltatók árait elsősorban a bérköltségek határozták meg, addig idén már a megemelkedett rezsiköltségeket és a forint árfolyamának gyengülését is kénytelenek áraikba beépíteni.  Hazánk egyik vezető magánegészségügyi intézménye, a Budai Egészségközpont számára kiemelten fontos, hogy minőségi szolgáltatásait ebben a megváltozott környezetben is minél szélesebb körben tegye elérhetővé, ezért számos kedvezményes lehetőséget biztosít ügyfelei számára. A járóbeteg ellátásokra vonatkozó árengedmények egy részét különböző partnerprogramok résztvevői vehetik igénybe egész évben, míg a szezonális, illetve havi promóciókkal bárki élhet. Aki nem szeretne lemaradni a különleges ajánlatokról, annak érdemes feliratkozni az intézet hírlevelére, melyben rendszeresen értesítik az ügyfeleket az aktualitásokról.

Szakmaspecifikus és tematikus hónapok

A Budai Egészségközpont egész évben egy- vagy többhónapos egészségkampányokat hirdet, ilyenkor egyes szakmák akár 20% engedménnyel vehetők igénybe. A tematikus hónapok nemcsak a kedvezményekről szólnak, hanem az egészségközpont számos hasznos szakmai tartalmat oszt meg weboldalán, blogjaiban és a közösségi médiában, így informálva a pácienseket a kapcsolódó egészségügyi problémákról, valamint azok megelőzési lehetőségeiről. Az alábbiakban az őszi kampányokat mutatjuk be.

Kora őszi egészségvédelem a Budai Egészségközpontban

Szeptemberi egészségkampányában az intézet a modern világ szülte egészségügyi problémákat, vagyis a civilizációs betegségeket és azok gyógyítását helyezte középpontba, ezért ebben a hónapban a sebészeti, proktológiai, kéz- és mozgásszervi sebészeti vizsgálaton, valamint a dietetikai tanácsadáson kedvezménnyel vehetnek részt a páciensek.

Október a női egészség hónapja

Az egészséghónap célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket érintő daganatos és egyéb megbetegedések szűrésének, kivizsgálásának fontosságára. A hónap során az intézet női páciensei számos szakorvosi kivizsgálást 20% árengedménnyel vehetnek majd igénybe.

November a férfi egészség hónapja

A novemberi kampány célja, hogy a férfiakra jellemző egészségügyi problémák, valamint azok gyógyítása és megelőzése kerüljön középpontba. A tapasztalat szerint a férfiak egészségtudatossága elmarad a hölgyekéhez képest, azaz ők hajlamosabbak elbagatellizálni a betegségeket, panaszokat, és csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor már tartós vagy fokozódó fájdalmakkal küzdenek.

Az októberi és novemberi kampány részleteiről az adott hónapban az egészségközpont honlapján és Facebook-oldalán, illetve a kiküldött hírlevelekben tájékozódhatnak az érdeklődők.

Elérhető minőségi szolgáltatás

Aki egészségügyi problémáival megbízható szakemberekhez szeretne fordulni modern és kulturált környezetben, annak mindenképpen érdemes figyelemmel kísérnie a Budai Egészségközpont ajánlatait.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF