277%-os megtérülésre vágysz?* Ügyfélkezelés által lehetséges (x)

PR cikk
Zárd ki a hibázás lehetőségét ügyfélkezelési folyamataidban

Akár terméket, akár szolgáltatást értékesítesz, nehezen megszerzett ügyfeleid kiemelt szintű kiszolgálása és elégedettségük megtartása az elsődleges üzleti szempont számodra a jelenlegi gazdasági helyzetben. Bármi is a versenyelőnyöd ma még a piacon, a visszatérő ügyfeleid tudják csak biztosítani a céged és munkavállalóid jövőjét.

Az ügyfelek egyre magasabb szintű digitális élményre vágynak. A hibrid munkavégzés elterjedése azonban teljesen felülírja a cégen belüli csapatmunka és munkavégzés hagyományos normáit. A jó termék és a szakmai tudás már rég nem elég a hosszútávú sikerhez.

Készen állsz, hogy a legmagasabb szinten szolgáld ki ügyfeleid? Megvannak hozzá az eszközeid, megfelelően képzett a sales és a support csapatod? Automatizáltak a folyamataid? Ehhez egy olyan ügyfélkezelő platformra van szükséged, amely összehangolja a sales, a support és a termék (vagy szolgáltatás) fejlesztéséért felelős csapatokat.  

Egyszerűen nem engedheted meg, hogy hibázz. Tudjuk, hogy nem könnyű a dolgod, ezért csak olyan ügyfélkezelő rendszer jöhet számításba, amely már nemzetközi színtéren rengeteg ügyfélnél bizonyított, és tényadatokon kimutatható az ügyfélkezelő csapatok produktivitásának növekedése, valamint a beruházás rövidtávú megtérülése.

*Hogy melyik termék hoz bizonyítottan 277%-os ROI-t neked?

Nézd meg a megtérülési felmérést itt!

Ha elkerülnéd, hogy a home office-ból, heterogén IT rendszerben dolgozó munkatársaid napi kávébevitele és megfeszített, hosszútávú koncentrálási képessége határozza meg azt, mikor és milyen választ kap a cégedtől az ügyfeled, Neked is ott a helyed Európa egyik legnagyobb Atlassian rendszerekkel foglalkozó konferenciáján, a META-INF Atlassian Day-en 2023. június 6-8-án. Regisztrálj itt: https://meta-inf.hu/ad8!

Építsd be a legújabb mesterséges intelligencia (AI) és gépi tanulási (ML) technológiákat munkafolyamataidba, és nyújts valódi értéket ügyfeleidnek! Hangold össze csapataid napi munkáját egy kollaborációs eszközzel, amelyhez kiterjedt és folyamatosan bővülő tudásbázis, és folyamatautomatizációs eszközök kifogyhatatlan tárháza biztosítja céged hatékonyságát.

Szerezz kézzel fogható gyakorlati tudást a legnevesebb nemzetközi és hazai szakértőktől az előadásokon és workshopokon!

Az esemény szervezője az Atlassian megoldások egyik kiemelt hazai partnere, a magyar META-INF Kft., amely több mint 7000+ vállalati ügyfél és 7 millió felhasználó megbízható partnere világszerte már 15 éve, hivatalos Atlassian Platinum Solution Enterprise Partner és Platinum Marketplace Partner.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF