Fél éves átképzés, azonnal alkalmazható tudás a 4iG-tól (x)

PR cikk
Level1 Tech Academy: garantált munkalehetőség zárja az oktatást.

Nem enyhül az informatikai szakemberek iránti kereslet, erre reagálva indít Level1 Tech Academy néven képzést a 4iG csoport. A leginkább keresett - elsőként SAP üzemeltetői végzettséget adó - feladatkörökbe hirdet hat hónapos oktatást friss diplomásoknak és tapasztaltabb pályamódosítóknak.

Az egyetemen végzettek számára komoly előnyt jelent a képzés végére megszerezhető, elméleti és gyakorlati alapokra épülő piacképes tudás, mellyel a jelentkezők nem feltétlenül rendelkeznek a felsőoktatási intézményből a munkaerőpiacra kilépéskor. A már aktívan dolgozókat pedig a képzés idejét lefedő fizetés és egyéb juttatások, cafeteria és egészségbiztosítás motiválhatják a váltásra.

A legkésőbb 2024 végéig megszerzett felsőfokú végzettséggel és megbízható angol nyelvtudással – a német nyelven szerzett tapasztalatok előnyt jelentenek - rendelkező érdeklődők számára az első jelentkezési kör már zajlik, a sikeres felvételi eredmények a kiválasztási folyamat végén, december 15-ig nyilvánossá válnak. A friss diplomások kivételével a részvétel feltétele a legalább 3 éves korábbi munkatapasztalat.

A gyakorlatorientált, de elméleti alapokat sem nélkülöző képzés során a hallgatók – területükön mély ismeretekkel rendelkező mentorok segítségével – aktívan bekapcsolódnak a 4iG projektjeibe, megismerkednek a pozíciójukban felmerülő valódi feladatokkal és kihívásokkal. A hibrid oktatási modellre épülő Level1 Tech Academy helyszíne Budapest, de a résztvevők tapasztalatokat szerezhetnek a távmunka kínálta lehetőségekkel is. A sikeres képzéshez szükséges technikai feltételekről, telefonról és laptopról a cégcsoport gondoskodik.

A fejlődést felmérő, képzést lezáró sikeres vizsgát követően a 4iG csoport garantált munkalehetőséget kínál minden, az előírt követelményeket teljesítő résztvevőnek. Egy éves, határozott idejű, magasabb szintű juttatási csomaggal járó szerződés várja a motivált hallgatókat a cégcsoport nagyvállalati környezetében.

A 4iG csoport kezdeményezése hozzájárul az informatikai hiánypozíciókban szűkösen rendelkezésre álló munkaerő tudásának és munkavállalói számának növeléséhez. A 2024 januárjában induló Level1 Tech Academy kurzusaira várják az önmagukból többet kihozni vágyó, leendő vagy jelenlegi karriert módosító informatikusok jelentkezését.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF