Egyre több magyar cég figyel fel a kínai piacban rejlő óriási lehetőségekre (x)

PR cikk
Kína rendkívül fontos szerepet játszik a globális gazdaságban, hiszen az egyik legnagyobb import-és export piaccal rendelkezik a világon. A nemzetközi vállalatok is felfigyeltek már a kínai piacban rejlő potenciálra és az üzletfejlesztési lehetőségekre. A Bank of China határokon átnyúló banki szolgáltató, mely segítséget nyújt az ön vállalkozása bővítéséhez is.

A Bank of China (CEE) Zrt-t  2003 februárjában alapították Budapesten. A pénzintézet teljes mértékben a Bank of China tulajdona, az első Kelet-Közép -Európában alapított kínai kereskedelmi pénzügyi intézmény.

A Bank of China Limited Magyarországi Fióktelepe 2014 decemberében nyitott meg hivatalosan is, ezzel tovább bővítette piaci jelenlétét a Bank of China Limited pénzügyi szolgáltató. 2015-től 2019-ig a bank sikeresen megalapította a fiókintézeteit, a Cseh Köztársaságban, Ausztriában, Szerbiában  és Romániában is. 2015-ben a Bank of China Limited Magyarországi Fióktelepét jelölték ki, mint az RMB (renminbi) elszámolásáért felelős bank, mely ezzel az első és egyetlen RMB elszámolási bankká vált Kelet-Közép-Európában.

Bank of China – A legjobb választás az Ön RMB igényeihez

  • Kiváló nemzetközi elismertség;
  • Jelentős RMB elszámolási tapasztalat;
  • Diverzifikált RMB termékek;
  • Alacsony költségek, gyors feldolgozás;

A Bank of China (CEE) Zrt. / Bank of China Limited Magyarországi Fióktelepe az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

Vállalati RMB számla

Azon vállalatok, melyek az RMB elszámolást alkalmazzák a kereskedelmi partnereikkel Kínában, csökkentik a valuta váltás pénzügyi és működési költségeit, erősítik a versenyképességüket és előnybe kerülnek tárgyalásaik során a határokon átnyúló kereskedelmi üzleteknél. Ezáltal hozzájutnak lehetséges új kereskedelmi partnerek átfogóbb hálózatához.

Nyisson most RMB számlát bankunkban és élvezze vele járó kedvezményeket egészen 2024 végéig.

Kereskedelmi finanszírozás

A bank különböző, személyre szabott kereskedelemhez köthető elszámolásokat és pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, hogy támogassa az RMB-vel kereskedő vállalatokat: garancialevelek, akkreditívek, inkasszók, export számla leszámítolás (L/C), import számlafinanszírozás, forfetírozás és faktorálás, mind RMB-ben elszámolva.

Treasury termék

Azon vállalatok, akik Kínában fektetnek be, gyakran néznek szembe valuta- és kamatlábkockázattal, melyek az RMB-ben és más pénznemekben mért eszköz-forrás eltérésekből erednek. Bankunk olyan treasury megoldásokat kínál, melyek csökkenthetik az ügyfelek tranzakcióiban rejlő kockázatokat, mint például a spot ügyletek, határidős ügyletek és illetve az egy és kétdevizás kamatcsere ügyletek.

Küldetésünknek tekintjük, hogy versenyképes ajánlatokat kínáljunk az RMB-vel kapcsolatos tranzakciókra.

(x)

Címlapkép forrása: Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF