Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

CSOK a gyakorlatban: minden segítség egy helyen - Budapest

A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót

Időpont: 2016. április 11.  

Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia

Kiemelt témáink

 • A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót
 • Milyen változásokat hoztak a februári CSOK szabályozó rendeletek?
 • Kinek lett előnyösebb, és kinek kockázatosabb az otthonteremtési kedvezmény?
 • Hogyan változott a CSOK támogatási összege az új szabályozásban?
 • Mi számít lakásbővítésnek, amire felvehető a használt lakások után járó CSOK?
 • Milyen speciális szabályok vonatkoznak egyedülállókra, párokra és mozaikcsaládokra?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Csoltkó Endréné
elnök-ügyvezető
PÁTRIA Takarékszövetkezet
speaker image
Ditróy Gergely
üzletfejlesztési igazgató
Portfolio Csoport
speaker image
Kiss Gábor
ügyvezető igazgató, Metrodom Kivitelező
IFK, alelnök
speaker image
Nagy Bálint
lapigazgató - vezető szerkesztő
Pénzcentrum, HelloVidék, Agrárszektor
speaker image
Tokodi Gábor
retail szegmens és termékmenedzsment vezető
Raiffeisen Bank

Miért jöjjön el?

CSOK: mutatjuk a buktatókat – milliós a tét

Személyes tanácsadással és előadásokkal segítünk átlátni a változásokat.

Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új CSOK-ról. Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés. És vannak, akik biztosak abban, hogy megkapják a 10+10 milliót. Pedig rengeteg olyan apró részlet van, amelyekkel kapcsolatban tévhitek élnek az emberek fejében: ilynek a tetőtér-beépítés és a mozaikcsaládokra vonatkozó feltételek. Ráadásul az elmúlt hónapokban számos változás történt a szabályozásban, amelyek a könnyítések mellett szigorításokat is tartalmaznak. Április 11-én Budapesten első kézből, egyenesen a szakértőktől tájékozódhat az újdonságokról, és választ kaphat minden kérdésre.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

Szakmai partner

Az első ezer CSOK-igénylés még február végéig megtörtént, de a pénzintézetek ennek a többszörösére számítanak az év második felében, amikorra rengeteg CSOK-kompatibilis ingatlan elkészül. Mivel január óta népszerű a téma, sokan úgy gondolják, hogy már mindent tudnak az új szocpolról, pedig a tetőtér-beépítésre csak szigorú feltételek mellett lehet felvenni a CSOK-ot, illetve kevésbé ismert speciális szabályok vonatkoznak a mozaikcsaládokra és az élettársakra.

Ráadásul februárban több CSOK szabályozó rendelet jött ki, amelyek miatt jóval kockázatosabbá vált a 10 milliós összeg felvétele előre vállalt gyermek esetén, és kevésbé lehet használt lakás vételére kijátszani a támogatást. Érdemes tisztában lenni a változásokkal, mert az eddigieket teljes egészében felváltó friss szabályokat azokra is alkalmazni kell, akik már a változások megjelenése előtt igényelték a CSOK-ot (de még nem bírálták el a kérelmüket), ha az új szabály kedvezőbb számukra.

Ezért a Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülünk.

 

ELŐADÓINK, BESZÉLGETŐPARTNEREINK:

MODERÁTOR:

Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz is!

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére is, az előadásokkal párhuzamosan és azt követően is.

A részvétel Támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Amennyiben több fővel szeretnének részt venni, legyenek kedves minden érdeklődőt beregisztrálni. Kizárólag az előzetesen bejelentkezett vendégeket áll módunkban fogadni a rendezvényre.

Kérjük, hogy online jelentkezéskor minden résztvevő a SAJÁT nevével és email címével regisztráljon be, mert rendszerünk kiszűri az azonos nevűeket, rontott jelentkezésnek tekinti és törli ezeket a regisztrációkat.
(Tehát házaspároknál kérjük ne két „Kovács Pál” néven jelentkezzenek, hanem "Kovács Pál" és "Kovács Pálné" néven. Amennyiben egy családban több „Kovács Pál” lenne, kérjük előtaggal különböztessék meg magukat: "Kovács Pál" és "ifj. Kovács Pál"). Köszönjük!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben és a szállodai, maximális kapacitásnak megfelelően történik.

Azoknak az érdeklődőknek, akik teltház miatt nem tudnak részt venni a rendezvényen, szeretnénk figyelmükbe ajánlani a budapesti FHB Bank CSOK PONT-okat valamint az AZÚR Takarék Takarékszövetkezet (1115 Budapest, Tétényi út 13.), a B3 TAKARÉK Szövetkezet (1042 Budapest, Árpád út 90-92., 1093 Budapest, Czuczor utca 2.-10., 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44., 1201 Budapest, Kossuth utca 32-36.), a Bakonyvidéke Takarékszövetkezet (1061 Budapest, Jókai tér 2., 1092 Budapest, Ráday utca 59.), az Érsekvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet (1135 Budapest, Béke utca 13-19.), a FÓKUSZ Takarékszövetkezet (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 30-46.), a Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet (1122 Budapest, Krisztina körút 19.), a KINIZSI BANK Zrt. (1075 Budapest, Károly körút 7., 1122 Budapest, Krisztina körút 2.-4.), a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet (1149 Budapest, Róna utca 120-122., 1173 Budapest, Pesti út 41/d.), a Pannon Takarék Bank Zrt. (1155 Budapest, Kolozsvár utca 2/b.), a PÁTRIA Takarékszövetkezet (1165 Budapest, Centenáriumi sétány 16., 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky utca 37., 1173 Budapest, Pesti út 30./4., 1181 Budapest, Üllői út 399.), a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet (1032 Budapest, Bécsi út 181-183., 1036 Budapest, Lajos utca 68.), a PILLÉR Takarékszövetkezet (1093 Budapest, Vámház körút 11., 1114 Budapest, Bartók Béla út 66.), a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet (1117 Budapest, Fehérvári út 17.) és a Turai Takarékszövetkezet fiókjait (1144 Budapest, Zalán utca 23.).

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2016. április 11., hétfő

Előzetes regisztráció ellenőrzése a helyszínen: 17:00-17:30

Szakmai program (előadások) és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín: Budapest, Danubius Health Spa Resort Helia, Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest

A Portfolio Klub márciusban és áprilisban a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában: Nyíergyháza, Tatabánya, Veszprém. Részletek hamarosan!

Galéria

GALÉRIA | 145 kép
Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Országos Portfolio Klub sorozat

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

 • Portfolio Klub
 • próba
 •  
 • Telefon: +36-1-327-4088
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

 • Portfolio Klub
 • próba
 •  
 • Telefon: +36-1-327-4088
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.