Előfizetői tartalom

CSOK, 10+10 millió: több ezer érdeklődő az országos klubsorozaton

Portfolio
Hónapok óta lázban tartja Magyarországot az új CSOK. A pénzintézetek azt tapasztalják, hogy nőtt a családi otthonteremtési kedvezményt igénylők száma a februári jogszabályváltozások után, amikor több részletet is pontosítottak. Az igénylőknek azonban még mindig nem könnyű eligazodniuk a szabályok között. A Portfolio január óta országos roadshow keretében segített eligazodni a CSOK útvesztőiben, ami utolsó állomásához érkezett április 11-én Budapesten. A szervezők azt tapasztalták, hogy hatalmas volt az érdeklődés országszerte - így a fővárosban is. A roadshow állomásain több ezren vettek részt, és kaptak információt az új lehetőségekről.

A Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatta Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. A szakértők választ adtak a felmerülő kérdésekre, segítettek eligazodni a bonyolult részletkérdések között - és természetesen a legfrissebb információkkal, valamint személyes tanácsadással is készültek.Az első ezer CSOK-igénylés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái