Előfizetői tartalom

CSOK, 10+10 millió: az utolsó esély, hogy választ kapj

Portfolio
Az elmúlt hónapban több változás történt az új Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) szabályozásában, és rengeteg tévhit terjedt el a támogatással kapcsolatban. A Portfolio január óta országos roadshow keretében segít eligazodni a CSOK útvesztőiben, ami utolsó állomásához érkezik április 11-én Budapesten. A CSOK Klub sorozat zárórendezvénye lesz az érdeklődők utolsó lehetősége arra, hogy szakértőinktől választ kapjanak minden kérdésükre.

A szakértők kezdettől arra figyelmeztetik a Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) igénylésén gondolkodókat, hogy alaposan tájékozódjanak. A 10+10 milliós lehetőség sok családot elgondolkodtatott, de fontos jól átgondolt döntést hozni, főleg azok részéről, akik még nem nevelnek legalább 2 vagy 3 gyermeket. Február óta még fontosabbá vált mindez, hiszen a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés