Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year

Időpont: 2021. szeptember 8.  

Helyszín: Anantara New York Palace Budapest Hotel

Kiemelt témáink

 • Magyar vállalatok üzleti és pénzügyi kilátásai a koronavírus-válság után
 • CFO-kerekasztal: a pénzügyi vezetők legfontosabb kihívásai 2021-ben és utána
 • Pénzügyi és működési hatékonyságnövelés a digitalizáció révén
 • Zöld pénzügyek a magyar vállalatoknál
 • Credit management a törlesztési moratórium közben és után
 • Magyarország legjobb pénzügyi vezetőinek kihirdetése

Miért jöjjön el?

Gazdasági és pénzügyi ritmusváltást hozott nemzetközi szinten és a legtöbb magyar cég számára is a koronavírus-válság, talán nincs is olyan szeglete vagy szereplője a magyar gazdaságnak, amelyet érintetlenül hagyott volna. Egyes ágazatok egyértelmű nyertesként, mások elszenvedőként kerültek ki a járványból, egy valami azonban közös: a pénzügyi-gazdasági vezetők mindvégig a frontvonalból figyelték, olykor irányították is a változásokat. Az eltérő tapasztalatok szektorok és vállalatok közötti megosztása, az üzleti-pénzügyi eszmecsere rengeteg tanulsággal szolgálhat a sérülékenység csökkentése és a jövőbeni növekedés megtervezése szempontjából.

A kapcsolatépítési lehetőségek mellett magas színvonalú előadásokkal, esettanulmányokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járjuk körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit. Olyan egyedi rendezvényről van szó, amely kifejezetten vállalatoknak szól, nagyobb és kisebb cégek vezetői tudják megvitatni egymással tapasztalataikat. Idén kiemelt figyelem helyezünk a koronavírus-járvány utáni kilábalás pénzügyi és digitális kihívásaira és lehetőségeire, emellett hagyományainknak megfelelően a credit management aktuális dilemmái is fontos szerepet kapnak.

 

Legyen Ön Magyarország legjobb CFO-ja, nevezzen díjunkra!

Hamarosan kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. Szeptember 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A jó pénzügyi teljesítményt felmutató hazai vállalatok vezetői közül a zsűri által idén is a legfelkészültebbnek és legsikeresebbnek tartott gazdasági, pénzügyi igazgatót tüntetjük ki az eseményen. Rajta kívül a legjobbak pedig a CFO Master 2021 díjban részesülhetnek.

A CFO of the year 2021 díjra bármely hazai (kivéve pénzügyi és tanácsadói szektorban tevékenykedő) cég pénzügyi, gazdasági vezetője jelentkezhet. Az érdeklődéseket a cfooftheyear@portfolio.hu címen fogadjuk, a pályázati anyagot kérésre elküldjük, és kitöltve ugyanerre az e-mail címre várjuk vissza 2021. augusztus 27-éig. A pályázók 20%-os kedvezménnyel, az első nyolc helyezett pedig díjmentesen vehet részt szeptember 8-ai konferenciánkon. 

RUGALMAS JEGYRENDSZER. REGISZTRÁLJON MOST, MÓDOSÍTSON KÉSŐBB

TERVEZZEN SZABADON
2021-ben minden eddiginél rugalmasabb jegyvásárlási rendszerrel várjuk régi és új résztvevőinket szakmai konferenciáinkon. A vírushelyzettől és a hozzá kapcsolódó aktuális törvényi szabályozástól függően - online, offline és hibrid eseményeket biztosítunk vendégeinknek. Még nem tudja hogyan alakul a jelenlegi helyzet, vagy akár a napja, amelyre a kiszemelt Portfolio rendezvény esik? Mi alkalmazkodunk.
DÖNTSÖN IDŐBEN
Megvásárolt jegyének típusát, azaz részvételének módját legkésőbb 10 nappal a rendezvény előtt ön egy alkalommal módosíthatja, amennyiben ezt jelzi nekünk a rendezveny@portfolio.hu e-mail címen.
Ha online-ról offline jegyre módosítana:
A helyszíni jegy ára magasabb, így a különbözet befizetésével tudja rendezni a módosítást. Ha offline-ról online jegyre módosítana:
A virtuális jegy ára alacsonyabb, a jegyárkülönbözet visszautalásra kerül a rendezvényt követően.
Biztosítsa helyét már most, döntsön később! Mi alkalmazkodunk.

Támogatóink

Társszervező

Credit Management Group

Bronze Támogató

Hivatalos autókölcsönző partner

Maximális biztonság és egészség szponzora

Helyszíni részvétellel kapcsolatos tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS: Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra!

Extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel várjuk kedves vendégeinket konferenciánkon. Szeretnénk kérni, hogy csak akkor jöjjenek el a rendezvényre, ha teljesen egészségesnek érzik magukat, óvjuk egymás egészségét.

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Továbbá figyelünk arra hogy külföldi előadóink online jelentkezzenek be, a távolságtartás érdekében fokozott létszámkorlátot biztosítunk,
illetve fókuszálunk a helyszíni körülményekre is (például a biztonságos étkezés) melyet azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.

Online részvétellel kapcsolatos tájékoztató

 

Online konferencia extrákkal! Egyedülálló networking lehetőségek, élő kapcsolatépítés, privát videó call-ok, interaktív szobák, szakmai szekciók, már csak az élő koccintás hiányzik! Az online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint:

 • Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra
 • egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék)
 • a rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet
 • a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket
 • egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni
 • A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

Az online konferencia megtekintésének technikai feltételei kattintson ide.

)

Figyeljünk egymásra!

Kérjük a következő biztonsági intézkedések betartását a rendezvény területén

 • Lehetőség szerint tartson 1,5m távolságot másoktól!
 • Mosson rendszeresen és alaposan kezet!
 • Használja gyakran a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
 • Papírzsebkendőbe köhögjön, tüsszögjön, használat után pedig azonnal dobja a szemetesbe, majd mosson kezet!
 • Kézfogást mellőzze, könyökérintés javasolt üdvözlésre!
 • Javasoljuk a maszk viselését!

Köszönjük együttműködésüket!

Tegyünk együtt a biztonságért!

Figyelünk önökre!

Maximális biztonságot teremtünk rendezvényeinken!

 • Helyszíni létszámkorlátozást vezetünk be
 • Légfertőtlenítő és tisztító gépet üzemeltetünk a nap folyamán
 • QR-kódos, érintésmentes beléptetést biztosítunk
 • Hőkamerás testhőmérséklet ellenőrzést végzünk
 • Regisztrációkor a vendégeket biztonságos távolságtartással engedjük be
 • A személyzet és a hoszteszek maszkban és kesztyűben látják el a feladataikat
 • Résztvevőinknek maszkot, kézfertőtlenítőt biztosítunk
 • Megfelelő távolságtartással alakítjuk ki az ültetési rendet

A KONFERENCIÁN A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI VETTEK RÉSZT 2019-BEN:

AAM Tanácsadó Zrt., Aimotive, Aktív Kft., Apelso Trust, Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros Magyarországi Fióktelepe, AutoWallis, BOS-FRUCHT Agrárszövetkezet, Baromfi Coop Kft., BonOffice Kft., Bravogroup Holding, Budapesti Értéktőzsde, Cargill Magyarország Zrt., Celanese Hungary Kft., Coface Hungary Credit Management Services Kft., Commerzbank AG, Commerzbank Zrt., Confector Kft., Continental Csoport Magyarország, DLA Piper Hungary Adótanácsadó Kft., Duna-Dráva Cement Kft., E2 Hungary Zrt., EKOL Logistics Kft., ELMŰ-ÉMÁSZ Nyrt., Ernst & Young Advisory Ltd., ESAB Kft., Egon Zehnder International Kft., Electool Hungary Kft., Ema Első Magyar Hitelbiztosítási Alkusz Kft., Euler Hermes Magarország, Euler Hermes Rating GmbH, Euler Hermes Romania, Frey Services Kft., Fundamenta-Lakáskassza Zrt., Garantiqa Hitelgarancia Zrt., HPR Europe Kft., Hammel & Hochreiter Kft., Hell Energy Magyarország Kft., Howden Finance Centre, I-Cell Mobilsoft Zrt., IKR Agrár Kft., Innovációs és Technológiai Minisztérium, Inotal Zrt., KITE Zrt., KPMG Tanácsadó Kft., Kingspan Kft., Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft., Lafarge Cement Magyarország Kft., MEHIB  Zrt., MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt., MKB Bank Nyrt., MOL GBS Magyaroszág Kft., MOL GBS Slovakia s.r.o., MVM Zrt., Magyar Credit Management Szövetség, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Suzuki Zrt., Market Építő Zrt., Marzek Kner Packaging Kft., Meat-Land 65 Kft., MÜBSE, Nemzeti Befektetési Ügynökség, O&GD Central Kft., Opten Kft., Pannonia Bio Zrt., Prohumán 2004 Kft., Pureco Kft., PwC Magyarország Kft., Pápai Hús Kft., "Reneszánsz" Kőfaragó Zrt., Sberbank Magyarország Zrt., Scope Ratings, Sonepar Magyarország Kft., Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt., Swiss Klass, Takarék Faktorház Zrt., Tungsram, VJT & Partners, Vajda-Papír Kft., Videoton Holding Zrt., Waberer's International Nyrt., Z+D Csoport.....

Kinek javasoljuk

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:
 • Hazai és régiós nagyvállalatok, kis- és középvállakozások vezérigazgatói és felsővezetői,
 • CFO-k és más vállalati pénzügyi szakemberek,
 • credit management területek vezetői,
 • adózási, HR és digitalizációs szakértők számára

A tavalyi konferencián a következő cégek és szervezetek vettek részt

AAM Tanácsadó Zrt.    Aimotive    Aktív Kft.    Apelso Trust    Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros Magyarországi Fióktelepe    AutoWallis    BOS-FRUCHT Agrárszövetkezet    Baromfi Coop Kft.    BonOffice Kft.    Bravogroup Holding    Budapesti Értéktőzsde    Cargill Magyarország Zrt.    Celanese Hungary Kft.    Coface Hungary Credit Management Services Kft.    Commerzbank AG    Commerzbank Zrt.    Confector Kft.    Continental Csoport Magyarország    DLA Piper Hungary Adótanácsadó Kft.    Duna-Dráva Cement Kft.    E2 Hungary Zrt.    EKOL Logistics Kft.    ELMŰ-ÉMÁSZ Nyrt.    Ernst & Young Advisory Ltd.    ESAB Kft.    Egon Zehnder International Kft.    Electool Hungary Kft.    Ema Első Magyar Hitelbiztosítási Alkusz Kft.    Euler Hermes Magarország    Euler Hermes Rating GmbH    Euler Hermes Romania    Frey Services Kft.    Fundamenta-Lakáskassza Zrt.    Garantiqa Hitelgarancia Zrt.    HPR Europe Kft.    Hammel & Hochreiter Kft.    Hell Energy Magyarország Kft.    Howden Finance Centre    I-Cell Mobilsoft Zrt.    IKR Agrár Kft.    Innovációs és Technológiai Minisztérium    Inotal Zrt.    KITE Zrt.    KPMG Tanácsadó Kft.    Kingspan Kft.    Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.    Lafarge Cement Magyarország Kft.    MEHIB  Zrt.    MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.    MKB Bank Nyrt.    MOL GBS Magyaroszág Kft.    MOL GBS Slovakia s.r.o.    MVM Zrt.    Magyar Credit Management Szövetség    Magyar Nemzeti Bank    Magyar Suzuki Zrt.    Market Építő Zrt.    Marzek Kner Packaging Kft.    Meat-Land 65 Kft.    MÜBSE    Nemzeti Befektetési Ügynökség    O&GD Central Kft.    Opten Kft.    Pannonia Bio Zrt.    Prohumán 2004 Kft.    Pureco Kft.    PwC Magyarország Kft.    Pápai Hús Kft.    "Reneszánsz" Kőfaragó Zrt.    Sberbank Magyarország Zrt.    Scope Ratings    Sonepar Magyarország Kft.    Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt.    Swiss Klass    Takarék Faktorház Zrt.    Tungsram    VJT & Partners    Vajda-Papír Kft.    Videoton Holding Zrt.    Waberer's International Nyrt.    Z+D Csoport

Galéria

Business and Finance Summit 2019

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Szekeres Renáta
 • Szekeres Renáta
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 646 4367
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Schultz Zoltán
 • Schultz Zoltán
 •  
 • Telefon: +36 20 319 9024
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Palkó István
 • Palkó István
 • vezető elemző
 •  
 • Telefon: 06/1 428 90 65
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.