Előfizetői tartalom

Megvan az év legjobb pénzügyi vezetője!

Portfolio
Sárkány Hunor, a Talentis Consulting Zrt. pénzügyi igazgatója (címlapképünkön) nyerte az év legjobb pénzügyi-gazdasági vezetőjének járó CFO of the year 2021 díjat. A kitüntetést a Portfolio és a Credit Management Group szerdai Business and Finance Summit 2021 című konferenciáján adták át, amelyen hazai vállalatok felsővezetői és pénzügyi-gazdasági vezetői osztották meg tapasztalataikat, ismertették kihívásaikat. A rendezvényről és a díjátadóról alábbi cikkünkben tudósítottunk.

2021. szeptember 08. 17:09 Megosztás Megvan a CFO of the year 2021 díj nyertese Ginzer Ildikó, a díjátadót szponzoráló MKB Bank vezérigazgató-helyettesének bejelentése szerint a CFO Master díjat az alábbiak nyerték: Daria Dodonova, Magyar Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés