Fontos változás az Otthon Melege Programban

MTI
A tervezettnél két nappal később, 2019. május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása az Otthon Melege Program Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára. A módosításról az Innovációs és Technológiai Minisztérium a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának zavartalansága érdekében döntött.
A 2018. évi személyi jövedelemadó egységes bevallási határnapja 2019. május 20. Ennek figyelembevételével az Otthon Melege Program Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára a tervezettnél két nappal később,

2019. május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása.

A kétnapos halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött a tárca, akik az utolsó pillanatra hagyják adóbevallásuk véglegesítését, ők így arra a napra mentesülnek a további adminisztrációs feladatok alól, több idejük lesz a nyugodt felkészülésre a sikeres pályázatbenyújtás érdekében.A Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogram pályázatai változatlan feltételekkel, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatóak be, ügyfélkapus azonosítást követően 2019. augusztus 30-i végső határidővel.

A kétmilliárd forint keretösszegű alprogramban a teljes fűtési rendszer korszerűsítésére is lehet pályázni. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 60 százaléka, akár 750 ezer forint is lehet.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF