A Portfolio minden hullámhosszon: mutatjuk, hol érheted el a legfrissebb híreket, elemzéseket

Portfolio
A 24 évvel ezelőtt indult Portfolio 2022-ben Magyarország egyik legolvasottabb hírportáljának számít. A Portfolio.hu olvasottsága folyamatosan emelkedő tendenciát mutat, jelenleg már napi 500 ezer egyedi valós olvasót ér el. Az üzleti döntéshozók, a gazdaságpolitika irányítói és a gazdasági hírek iránt érdeklődők számára elsődleges és nélkülözhetetlen hírforrás.

Milyen csatornákon, platformokon vagyunk jelen?

Social media:

  • aktuális cikkeinket és eseményeinket elérheted Facebook oldalunkról, ahol nem maradsz le a fontos történesekről és megírhatod a véleményed;
  • követhetsz bennünket Instagramon, ahol képes és videós formában szerkesztőség életébe is bepillanthatsz majd;
  • szakmai cikkeinket és rendezvényeinket Linkedin profilunkon is megnézheted, ahol megtalálsz minden hírt a cégcsoportról is;
  • hamarosan indul új #TikTok csatornánk, kövess be már most: itt az információkat gyorsan, röviden adjuk át;

Videós tartalmainkat

  • megtalálhatod Youtube-csatornánkon, ahol interjúkkal, konferenciarészletekkel és sok más újdonsággal találkozhatsz.

Akik csak hallgatnák az infókat:

Akik szeretnek olvasni:

  • A Portfolio weboldalán a gazdasági hírektől az ingatlanokig, az agrártól a pénzügyig számos témakörből válogathatnak;
  • a legfontosabb és legfrissebb tematizált tartalmakat az RSS-feed beállításával érhetik el;
  • A Portfolio Signature előfizetéssel exkluzív és korlátlan hozzáférést kapnak az aktuális és egyedi elemzéseinkhez;
  • feliratkozhatnak hírlevelünkre, hogy értesüljenek a legfrissebb ingatlan és befektetési aktualitásokról.

A Portfolio Magyarország gazdasági hírportálja, az egyik legolvasottabb magyar weboldal, amely több mint 20 éve meghatározó szereplője a hazai médiapiacnak. Az üzleti döntéshozók, a gazdaságpolitika irányítói és a gazdasági hírek iránt érdeklődők számára az elsődleges és nélkülözhetetlen hírforrás. Tartalmát és tulajdonosi szerkezetét tekintve független, a mértékadó gazdasági tartalom garanciája Magyarországon és Közép-Európában. 2018-ban Prima Primissima díjjal jutalmazták magyar sajtó kategóriában.

A Portfolio Csoporthoz tartozik Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja, a Pénzcentrum, az Agrárszektor, az agrárgazdasági sajtó meghatározó szereplője, valamint a 2018 novemberében indult HelloVidék, a vidék életmódmagazinja.

A cégcsoportnál több mint 110-en dolgoznak azért, hogy mindig naprakész, hasznos és értékes tartalmakkal lássák el az olvasókat, befektetőket, konferencia-résztvevőket: az elemzők, szerkesztők mellett például informatikusok, programozók, fejlesztők, rendezvényszervezők, értékesítők. Köztük több olyan kolléga, aki 15, sőt, 20 éve a Portfolio Csoportnál dolgozik. 

Ne maradj le és légy képben a gazdasági kérdésekben a Portfolio tudásbázisának köszönhetően és kövess minket csatornáinkon! Mutatjuk az irányt!

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF