Grandiózus építkezés zajlik a Millenárison

Portfolio
Március végéig elkészülnek a végleges kivitelezési tervek a Nemzeti Táncszínház új játszóhelyéhez, amely Budapest II. kerületének közösségi, kulturális, tudományos és turisztikai központjában, a Millenáris parkban kap helyet - írja az MTI.
A munkaterületet január 18-án adták át, jelenleg a Millenáris Teátrum külső gépi és belső kézi bontása zajlik. A Nemzeti Táncszínház és közönsége 2018 tavaszán veheti birtokba a multifunkcionális épületet. A Millenáris Teátrum beruházásának összértéke 3,3 milliárd forint. Az új épületben egy nagyszínpad, valamint a kisebb társulatok és kísérletező műfajok bemutatását szolgáló kis kamaraterem is lesz.

Az építkezés egyébként a Millenáris B épületének közelében zajlik, ahol március 24-én megrendezésre kerül a Portfolio Lakás Konferencia 2017 nevű rendezvény is. A munkálatok azonban semmiben nem fogják akadályozni a nagyszabású rendezvény megtartását.

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Lakás Konferencia 2017 A Portfolio által szervezett Lakás Konferencia 2017 egyik kiemelt témájaként a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A Portfolio LAKÁS 2017 kiállítás és vásár kísérőrendezvénye március 24-én kerül megrendezésre.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF