Új vezetők érkeztek a Westend csapatához

Portfolio
Karácsonyi András a bérlői üzletág vezetőjeként, Csordás Stefánia pedig a látogatói üzletág vezetőjeként csatlakozott a Westend csapatához.

Karácsonyi András közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlanlízing területén. 2010 és 2018 között részt vett, majd vezette a Westend lízing üzletágát. Ezt követően olyan nemzetközi cégeknél dolgozott, mint a Multi Corporation magyarországi képviselete (Allee) és a CPI Property Group. Munkája során felelt a hosszú távú bérbeadási stratégiáért és fenntarthatóságért, részt vett az éves lízingtervek és költségvetés kidolgozásában, irányításában, illetve közreműködött az akvizíciós javaslatok és egyéb lízingtevékenységek megvalósulásában. A Westend csapatába történő visszatéréssel a bérlői üzletág vezetőjeként felel a Westend bérleti stratégiájának kialakításáért, a bérlői kapcsolatok építéséért és kezeléséért.

Csordás Stefánia a Vodafone magyarországi, majd brit vállalatánál kezdte pályafutását, értékesítési és marketing területen. Ezt követően az EE brit telekommunikációs szolgáltatónál dolgozott a vezetékes üzletág árazási stratégiáján és az ügyfélbázis életciklus-menedzsmentjén, majd az AICPA & CIMA pénzügyi kvalifikációk globális marketingstratégiáját irányította. A Westend látogatói üzletág vezetőjeként a 25 éve napi 50 ezer embert kiszolgáló bevásárlóközpont szerepét fogja erősíteni abban, hogy a vásárláson és az élményeken túlmutatóan is kiszolgálja a vendégek igényeit.

Címlapkép forrása: Gránit Pólus

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF