Informatikai megoldások karnyújtásnyira (x)

Portfolio
A T-Systems országos termékbemutató körútján személyesen is kipróbálhatók a havidíjas Virtualoso szolgáltatások.
Lefagyó szerverek, akadozó internet, körülményes információ-megosztás - sok cég küzd hasonló problémákkal, de ezeket a technikai akadályokat ma már nem kell szükséges rosszként elkönyvelnünk. A T-Systems országos termékbemutató körútján kipróbálhatjuk a bérelhető informatikai megoldásokat felvonultató Virtualoso termékcsaládot.

Azoknak, akik nem törődnek bele a mindennapos bosszúságokba, a T-Systems kínál naprakész megoldásokat, amelyek révén bármely kis- és középvállalkozás saját beruházás nélkül, alacsony fix költségek mellett használhat magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat. Ilyen például a távolról is elérhető, professzionális levelezőrendszer, a személyes megbeszéléseket kiváltó virtuális konferencia vagy a biztonságos adattárolás- és megosztás.

Mindazoknak, akik nyitottak ezekre az új lehetőségekre, jó hír, hogy a T-Systems 2009. október 7. és november 12. között 8 vidéki nagyvárosban és Budapesten gyakorlati termékbemutatóval egybekötött rendezvénysorozatot tart. A helyszíneken lehetőség lesz arra, hogy a T-Systems szakértőivel bárki megvitassa saját vállalkozása informatikai problémáit, illetve testközelből ismerkedjen meg ezek orvoslásának korszerű módszereivel.

A Virtualoso szolgáltatások egyébként most egy hónapig ingyen tesztelhetők a T Systems honlapján történt regisztráció után. A szolgáltatások egyszerűen, különösebb informatikai szakértelem nélkül használhatók, de az 1400-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálat a nap 24 órájában válaszol az esetlegesen felmerülő kérdésekre.
(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF