Előfizetői tartalom

Újabb műtéten esett át Robert Fico, továbbra is súlyos az állapota – Híreink Szlovákiából pénteken

Portfolio
Peter Pellegrini, Szlovákia megválasztott köztársasági elnöke elmondta, csütörtökön röviden találkozott Robert Ficóval, a szerdán meglőtt szlovák miniszterelnökkel, akivel röviden beszélni is tudott. A leendő államfő szerint Fico emlékszik a merényletre és a kórházba szállítására is. Robert Kaliňák védelmi miniszter péntek délutáni tájékoztatása szerint újabb műtéten esett át Fico pénteken, állapota továbbra is súlyos. Frissülő cikkünkben követjük a szlovákiai eseményeket.

2024. május 17. 21:32 Megosztás A Fehér Házból is üzentek Ficónak A Fehér Ház kifejezte örömét amiatt, hogy Robert Fico, a szlovák miniszterelnök, túlélte a merényletet és mielőbbi felépülést kívántak neki - írja a Reuters. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés