Legvonzóbb Vállalat Felmérés - Hol dolgoznának az egyetemisták? (x)

Portfolio
A Legvonzóbb Vállalat Felmérés a 16. alkalommal készül el 2009-ben. Célja, hogy felmérje a gazdasági és műszaki szakokon diplomázás előtt álló egyetemisták és főiskolások munkavállalással kapcsolatos véleményeit és elvárásait, ezáltal országos szinten is reprezentatív visszajelzést adva a leendő munkavállalók felé.
A "Legvonzóbb Vállalat Felmérés" az AIESEC Magyarország egyedülálló felmérése, a Develor Tanácsadó Zrt közreműködésével. A közel 70 oldalas szöveges elemzés grafikonokkal és adattáblákkal megközelítőleg 5000 hallgató pályaválasztási szokásait vizsgálja. Az elemzés kiegészül a Develor tanácsadói csapatának meglátásaival, mivel célunk, hogy a felmérésből készült elemzést a humán erőforrás szakemberek számára könnyebben értelmezhetővé tegyük, segítsük a HR stratégia kialakítását, fejlesztését és a rekrutációt a tehetségek megfogására fókuszálva
A felmérés többek között a pályakezdők kompetenciáit, álláskeresési szokásait, munkáltatókkal szembeni elvárásait az információs csatornák hatékonyságát (online-, nyomtatott sajtó) és a legkedveltebb munkahelyek rangsorát tartalmazza.
A statisztikai és tanácsadó leírás mellett kiemelt szerepet élvez az a vállalati rangsor, mely a fiatalok potenciális munkahelyi preferenciái alapján készül el. Ennek alapján díjjal jutalmazzuk a közgazdász és a műszaki rangsorban elért első öt helyezettet. A díjakat ünnepélyes díjátadó keretében adjuk át, ahol elsőként kerülnek publikálásra a felmérés eredményei is.
A felmérésről a http://www.legvonzobbvallalat.hu/ oldalon olvashat bővebben.
(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF