Előfizetői tartalom

Hatalmas újítások jöhetnek az iOS 18-ba

Portfolio
Az Apple az iOS 18-ban mesterséges intelligencia által generált egyedi emojikat és a felhasználói interfész tesztreszabásának új lehetőségeit tervezi bevezetni - írja a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a Power On hírlevélben. Az Engadget összefoglalója szerint az újításokat a szokásos nyári fejlesztői konferencián (WWDC) mutatják majd be.

Az AI által generált emoji funkció lehetővé teszi az egyedi karakterek automatikus létrehozását a felhasználók által megadott szövegek alapján, így bővítve az emoji-k jelenlegi kínálatát. Továbbá, az Apple tervei között szerepel, hogy az iPhone tulajdonosok módosíthatják alkalmazásaik ikonjainak színét és újrarendezhetik kezdőképernyőjüket a megszokott rácsos elrendezésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés