Előfizetői tartalom

Áldozatokat szednek a tornádók Amerikában

MTI
Legkevesebb tízen meghaltak, köztük gyerekek az Egyesült Államok középső államaiban kialakult tornádókban vasárnapra virradóra. A legtöbb halálos áldozat - legkevesebb hét ember - Texasban, Dallas közelében vesztette életét és több tucatnyian megsérültek. A texasi áldozatok  többsége egy autópálya-pihenőnél és-benzinkútnál vesztette életét, vagy sérült meg, amikor hiába keresett menedéket a tornádó elől.

Cooke megye rendőrhatóságának vezetője közölte, a kutató- és mentőegységek egy 2 és egy 5 éves gyerek holttestére bukkantak. Ray Sappington elmondta, hogy a Dallastól északra fekvő térséget, Valley View kistelepülés környékét, és Denton városát érintette az ítéletidő, ahol az épületekben is súlyos károk estek. A közeli Ray Roberts-tó kikötővárosában a szélvihar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés