Több ezer eladó lakásból válogathatsz a hétvégén (x)

Portfolio
2016. szeptember 16-18. között a fővárosi MILLENÁRIS B épületében ingyenes belépéssel rendezik meg Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását, a LAKÁS 2016 Kiállítás és Vásárt - 70 kiállítóval, ahol álmaid lakása téged is vár.
Elképesztő sebességgel száguld a magyar ingatlanpiac: mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani. Budapesten és országszerte is épülnek az új lakások, sok a használt ingatlan a piacon, és az építkezők is jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatnak.

Az előrejelzések szerint a tavalyinál jóval több, akár 12 ezer új lakás épülhet 2016-ban.

A Portfolio ezért idén ősszel is megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását a Millenáris B épületében. Péntektől 70 kiállító, több ezer új ingatlan, még több eladó lakás, ház és telek, még több használt lakás, még több albérlet és bérlakás várja a látogatókat.

A LAKÁS 2016-on akár tervrajzról is foglalható lakás, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várják a látogatókat. Azok is választ kaphatnak kérdéseikre a kiállításon, akik a CSOK-ról és a 10+10 millió forintról érdeklődnek, vagy szakértői tanácsadásra van szükségük jogi, értékbecslési és bármilyen ingatlanügyi kérdésben.

A kiállítók között megtalálhatjuk a legnagyobb lakásprojekteket, például a CordiaTerraceResidence-t, a Metrodom Youngot, a Sasad Ligetet vagy a Dagály Residence-et,

de olyan exkluzív fejlesztésekből is válogathatunk, mint a Klauzál Residence és a Marina Part. Az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból válogathatunk -- köztük az Otthon Centrum, a Duna House és az Ingatlan.com ajánlataiból -, így egy helyszínen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes ingatlan.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF