Milyen konyhabútort válasszunk? Mik a legújabb trendek? (x)

Portfolio
Sosem egyszerű eldönteni, hogy milyen stílusban építsük meg új konyhánkat vagy újítsuk fel a meglévőt. A lakberendezési trendek folyamatosan változnak, egy konyha pedig nagy befektetés, így érdemes jól átgondolni a döntést. Szerencsére az idei évben számos olyan irányzat és újdonság került előtérbe, amik várhatóan hosszabb életűek lesznek és ha ezeket választjuk, akkor nem fog fájni a fejünk pár év múlva az idejétmúlt dizájn láttán.
Nyers, valódi fa

Az elmúlt évek plasztikusabb anyagi után újra népszerűségnek örvend minden, ami természetes. Főként a valódi faanyagok használata lesz népszerű, és nem csak rusztikusabb stílusú konyhákban, hanem akár a modern összhatásúakban is.

Beton és márvány minden mennyiségben

Elsőre talán meghökkentő lehet, főleg a beton használata, de mindkét anyag fantasztikus karaktert tud adni a konyhának, főleg a nagyon népszerű sötét bútorokkal kontrasztban. A márvány (vagy márvány hatású anyag) és a beton kerülhet a munkalapra vagy falra, de akár a padlóra is.

Egybefüggő falborítás

A fenti képen a következő trend tippünk is nagyon jól látszik, ami pedig az egybefüggő konyhai falborítás. A pár éve nagyon trendivé váló metrócsempe helyett most egy teljesen különböző irányzat került elő: borítsuk be a munkapult feletti részt egy összefüggő anyaggal, nagyon modern és elegáns lesz az összhatás és optikailag nagyítja a teret.

Az örök konyhasziget

Mindenki megnyugodhat, az annyira szeretett konyhasziget nem megy sehová. Miért is menne, hiszen praktikus és látványos megoldás, egyetlen hátulütője, hogy viszonylag nagyméretű konyhára van hozzá szükség.

Gerencsér Tibor, a Geri Bútor tulajdonosa szerint azokban a konyhákban, ahol adott a lehetőség, még mindig nagyon szeretik a megrendelők a konyhasziget beépítését. Ha a 2019-es trendekhez igazítanánk, akkor válasszunk márvány munkalapot hozzá.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF