7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés, akár kedvezményes hitelből (x)

PR cikk
Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül a lakás bruttó vételárának 7%-áért bérlik vissza az adott ingatlant. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedül már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam 50%-a, adott feltételek mentén.

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem jellemző a városban, így a korábbihoz hasonló esetleges vírus- vagy egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Hitelből nyereséges beruházás?

A már két hónapja elérhető, a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Hajrá! nevű terméke a KKV szektor részére nyújt segítséget kedvező kamattal – 2,5% - akár ingatlanberuházásokra történő felhasználhatósággal is. Ez az előnyös hitelforma megnyitja a lehetőséget vállalatok részére, könnyen refinanszírozható és nyereséges formában, ha az itt ajánlott pécsi befektetési formát választja.

Milyen extra szolgáltatások járnak a befektetése mellé?

Az ország bármely pontjáról, vagy külföldről is elérhető a bérleti garancia, mivel teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedik az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás optimális berendezése is megoldott igény szerint, külön megállapodás alapján.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleiket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu Telefon: +36 70 660 5000

www.investhouse.hu

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF