Előfizetői tartalom

Az év eddigi legdrágább irodaháza cserélt gazdát Bécsben

Portfolio
Megvásárolta a Wilhelm von Finck csoport tagvállalataként működő Euro Real Estate az IMMOFINANZ-tól a City Tower Vienna-t - számolt be róla az eladó. A 87 méter magas irodaépület több mint 150 millió eurós (kb. 58 milliárd forint) vételára az idei év eddigi legmagasabb összegű tranzakciója az osztrák ingatlanpiac irodaszegmensében.

A komplexum egy elfordított fejszerkezetű toronyból és két megemelt oldalépületből áll, amelyek mindegyike 28 méter magas. A 26 600 négyzetméter alapterületű irodaház 24 föld feletti és 4 föld alatti szinttel rendelkezik, valamint tartozik hozzá 100 mélygarázshely. Jelenleg teljes egészében az osztrák állam bérli, itt található az igazságszolgáltatási központ. A torony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés