A leggyorsabbak kedvezményesen vásárolhatnak új lakást a Cordiától (x)

PR cikk
Az első 50 vásárló rendkívüli kedvezménnyel vásárolhat új lakást.

Különleges lakásvásárlási akciót indított a Cordia. Nyári kampánya keretében az első 50 vásárló rendkívüli kedvezménnyel veheti meg új otthonát, amelynek mértéke elérheti akár a 9%-ot. Az érdeklődök Budapest legnépszerűbb helyszínein épülő, de akár azonnal költözhető ingatlanjai közül is választhatnak.

Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztőjének kezdeményezésében 2020. augusztus 3. és szeptember 15. napja között 50 új lakás találhat tulajdonosra akár 9% kedvezménnyel. A kampány időszaka alatt az első félszáz vevő befektetési és saját lakhatási célból is széles választékból válogathat, mivel a Cordia az akció keretében közel 800 otthont kínál eladásra Budapest legfrekventáltabb helyszínein.

 „A koronavírus-járványt követően folyamatosan erősödik a vevők vásárlási kedve az új lakások piacán is. Elsőként az átadás közeli projektek iránt nőtt meg az érdeklődés. A vásárlók amiatt sem várhatnak sokáig, mert gyakorlatilag folyamatosan csökken az amúgy sem bőséges kínálat. Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk az eddig hezitáló otthonkeresőket is vásárlásra ösztönzi majd” – hangsúlyozta Görög Áron, a Cordia értékesítési igazgatója.

A kampány keretében a leggyorsabb vásárlók belvárosi, zöldövezeti és Duna-parti ingatlanokra is alacsonyabb áron tehetnek szert, néhány projekt esetében a lakások akár már azonnal költözhetőek is. A kezdeményezés kiterjed az Akadémia Garden, Young City, Marina Life, Marina Portside,  Grand’or, Grand Corvin, Centropolitan, Sasad Resort és a Terrace Residence fejlesztéseire. Ennek megfelelően a választék 9 kategóriára bontva minden igényt kielégít, legyen szó lokációról, élethelyzetről, befektetési vagy otthonteremtési célokról. A személyes ügyintézés mellett továbbra is lehetőség van a teljes körű online ügyintézésre, amely során a lakás kiválasztásától a vásárlásig, sőt a lakás átadásáig a teljes folyamat otthonról is megoldható.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Cordia irodát vagy kattintson a www.cordia.hu/cordia-nyari-akcio/ oldalra. A promóció szeptember 15-ig vagy visszavonásig érvényes.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF