Belváros kontra külváros? (x)

PR cikk
Itt nem kell választani, ha minőségi otthont keresünk.

A XIV. kerület az elmúlt (főként) két évszázad városfejlesztéseinek hatását mindmáig erősen őrzi. A historizmus és a szecesszió jegyeit magán hordozó villaépületek, a forgalmas utak és idilli utcák egyvelege festi egyedire a kerület hangulatát. Különleges építészete mellett lüktető zöld övezetnek számít, és Budapest legnagyobb összefüggő zöld parkja, nevezetesen a Városliget is itt található. Zugló nagyon közel fekszik a belvároshoz, és Budapest egyéb területeivel való összeköttetése és közlekedési kapcsolatai is rendkívül jók, így nem csoda, hogy sok lakáskereső felfigyel rá.

Külvárosi idill a belvárosban

Az elmúlt hónapokban egyre több alkalommal vált hangsúlyozottá, hogy immunerősítő hatással bír a levegőn és zöld környezetben eltöltött idő. Ennek köszönhetően egyre többen keresnek kerttel vagy belső parkkal rendelkező otthonokat. Zuglóban lényegesen kevesebb új építésű lakással találkozunk a főváros többi népszerű pontjaihoz képest, viszont azért találni rá példát.

A Metrodom Zugló társasházban találhatók olyan földszinti lakások, amelyeknek saját kertje is van, így valódi külvárosi életérzésben lehet részünk a főváros közepén. A Metrodom Zugló lakóparkban emellett közösségi nappalit és belső parkokat is találunk, relaxációra alkalmas ligettel, ahol akár grillezni is lehet, és még a gyerekek is jól érezhetik magukat a biztonságosan kialakított játszótereken.

Érdemes odafigyelni a részletekre is

A zöld környezet mellett a műszaki minőség is fontos tényező. Kevés lakáskereső veszi figyelembe, hogy egy régi építésű, már erősen felújításra szoruló lakóingatlan megvásárlása után mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha modernizálni akarjuk azt. Ez hosszú távon nézve sokkal magasabb kiadásokat jelent, és az eredeti költségkeretünket is jóval meghaladhatja.

A Metrodom Zugló új építésű lakópark esetében a kényelmes lokáción kívül a magas minőségű műszaki megoldások is az otthonok részét képezik. A Metrodom technikai fejlesztéseinek köszönhetően hazaérkezésünkkor a kapu már automatikusan kinyílik az arcfelismerő funkciónak köszönhetően, a lakásokba beépített okosotthon rendszer révén pedig magától felkapcsolódik a villany, ha belépünk, vagy éppen le, ha kilépünk egy helyiségből, és nem csupán energiát spórol meg, hanem a költségeinket is lejjebb szorítja.

A hiánypótló beruházásnak köszönhetően tehát a város centrumában lévő Zuglóban is találhatók új építésű otthonok csendes, zöld környezetben, amelyek még okosak is.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF