Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

DEBRECEN - Elstartoltak a nulla százalékos EU-hitelek! Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról

Időpont: 2016. június 21.  

Helyszín: Debrecen, Hotel Divinus

Kiemelt témáink

 • Mikor és hogyan érhetik el a vállalkozások az EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket?
 • Milyen termékek jelennek meg 2016-ban és milyen fejlesztési célokra használhatók?
 • Hogyan érhető el, hogy ténylegesen nulla százalékos hitelt kapnak a kkv-k?
 • Milyen feltételekkel érhetők el a visszatérítendő források és hol kapható szakértői segítség?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Eőry Gábor
ügyvezető igazgató, Értékesítés-irányítási Igazgatóság
MFB Zrt.
speaker image
Ölveti Zsolt
elnök-ügyvezető
Hajdú Takarék Takarékszövetkezet
speaker image
Weinhardt Attila
vezető elemző
Portfolio Csoport

Miért jöjjön el?

Országszerte 26 MFB Ponton kezdte meg a Magyar Fejlesztési Bank az első, 0%-os kamatozású EU-s hiteltermék értékesítését, amelyet a következő hónapokban további kamatmentes termékek követnek. Ezek a rendkívül kedvező visszatérítendő pénzügyi eszköz források azoknak a kis- és középvállalkozásoknak is segítséget jelentenek, amelyek eddig kiszorultak a banki finanszírozásból. A konstrukciókkal a vállalkozások olyan kedvező feltételekkel juthatnak forrásokhoz, amelyre Magyarországon még nem volt példa és mindehhez szakértő tanácsadók adnak segítséget.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kinek javasoljuk

 • Mikro-, kis és középvállalkozások tulajdonosainak
 • Vállalatok pénzügyi döntéshozóinak
 • EU-s pályázatban, beruházásban gondolkodó cégvezetőknek

Támogatóink

Főtámogató

Szakmai partner

Médiapartner

Azzal a céllal, hogy gyorsan és hatékonyan tudja kihelyezni az új uniós forrásokat, az MFB új országos értékesítési hálózatot hozott létre. A közbeszerzési eljárás útján kiválasztott négy tagú konzorcium (Budapest Bank Zrt., FHB Zrt., Takarékbank Zrt., B3 TAKARÉK Szövetkezet) azt vállalta, hogy saját fiókhálózatán belül, az MFB Pontok arculatával megkülönböztetett fiókokban közvetíti az uniós hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékeket.

A Portfolio a Magyar Fejlesztési Bankkal és a négytagú nyertes konzorciummal összefogva 2016 júniusában egy országos road-showt szervez, hogy megkönnyítsük a vállalkozások tájékozódását és forráshoz jutását, így a programsorozattal végiglátogatjuk Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit. Június 21-én Debrecenbe érkezünk - célunk, hogy aktuális információkkal és személyes tanácsadással segítsük a vállalkozások versenyképességének növekedését és egyúttal a források hatékony felhasználását.

 

Előadóink lesznek többek között:

 • Eőry Gábor, ügyvezető igazgató, Értékesítés-irányítási Igazgatóság, MFB Zrt.
 • Ölveti Zsolt, ügyvezető, Hajdú Takarék
 • Weinhardt Attila, vezető elemző, Uniós Források rovatvezető, Portfolio

Az előadások után a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére is, az előadásokkal párhuzamosan és azt követően is.

A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI VETTEK RÉSZT A RENDEZVÉNYEN:

AJG Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft., AN-TI Consulting Kft., Arriver Hungary Kft., Baloghplast Kft., Bárd Apotheke Bt., BIT Egyesület, Black & Launor Kft., Cardio Lingua Pro Kft., CitySun Szolárium Stúdió, Complex-Palett Kft., CTS-Informatika Kft., Debrecen Televízió, Dessert Mania Bt., DEW Magyarország Kft., Diventa Hungary Kft., Dr. Varga Csaba Bt., Épület Kontrol Kft., EVAT System Kft., EXXON- STAR Kft, Federal Credituniun, FHB Bank Zrt., Fonker 67 Kft., Franciska Termény Input Kft., Global Software Kft., Golden-Oak Kft., GYULAI Irányítástechnikai Kft., HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet, Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Hajdúsági Sütödék Kft., Hajdúsági Sütödék Zrt., HUNÉP UNIVERSAL Zrt., INTERIM-CARE Kft., Interlingua 2000 Bt., Jászai és Társa Bt, Kamokiro Kft., KEO-PROJEKT KFT., Keviép Kft., KISS G.-FAFORG KFT., KLIX Network Kft., Komplex-Kontir 2003 Kft., legjobbtv.hu Kft., Magi-Fair Bt., Makrányi Ádám Építőipari és SzolgáltatóKft., Más-Kép Ingatlan Bt., MFB Zrt., MKB Bank Zrt., Murvai SugArt Kézműves Cukrászat, Natur Gold Farms Kft., OTP Bank Zrt., Polgár és Csege Coop Zrt., Polgári halászat, ProWatt Invest Kft., Re-Co Pack Szóciális Szövetkezet, Revita Tanácsadó Kft., RF-Systems Hungary Kft., Rovix Kft., Royal City Oktatási Központ Kft., Sberbank Magyarország Zrt., SKC Consulting Kft., Spedelite Kft., Szakadáth-Gépker Kft., Takarékbank Zrt., Tendorg Universal Kft., Titán Pillér Kft., Trendex Europa Kft., UniCredit Bank Hungary Zrt., Unitrade '94 Kft., Vámospércs Kistérségi rendelőintézet, Vanessia Kft., Vino Trio Kft., valamint egyéni vállalkozók.

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

A rendezvény támogatóinknak köszönhetően INGYENES, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

IDŐPONT: 2016. június 21., kedd (14:30-16:00) Regisztráció: 14.00 - 14.30

HELYSZÍN: Hotel Divinus, Debrecen (4032 Debrecen, Nagyerdei Krt. 1.)

A parkolás a szálloda előtt a szabad helyek függvényében ingyenes. A szálloda kamerával megfigyelt, zárt mélygarázsában 3.000 Ft / gépkocsi / nap, a résztvevők számára egyéni térítéssel.

A résztvevők várható létszáma: 80-90 fő

 

Az országos rendezvénysorozat a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában:

Galéria

GALÉRIA | 64 kép
Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról - Győr, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szponzorációs lehetőségek

Schultz Zoltán
 • Schultz Zoltán
 • key account sales partner
 •  
 • Telefon: +36 20 319 9024
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Weinhardt Attila
 • Weinhardt Attila
 • elemző
 •  
 • Telefon: 428-9060
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.