Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

GYŐR - Elstartoltak a nulla százalékos EU-hitelek! Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról

Időpont: 2016. június 16.  

Helyszín: Győr, Leier City Center

Kiemelt témáink

 • Mikor és hogyan érhetik el a vállalkozások az EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket?
 • Milyen termékek jelennek meg 2016-ban és milyen fejlesztési célokra használhatók?
 • Hogyan érhető el, hogy ténylegesen nulla százalékos hitelt kapnak a kkv-k?
 • Milyen feltételekkel érhetők el a visszatérítendő források és hol kapható szakértői segítség?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Eőry Gábor
ügyvezető igazgató, Értékesítés-irányítási Igazgatóság
MFB Zrt.
speaker image
Takács Zoltán
ügyvezető
STRATAK Consulting Kft.
speaker image
Weinhardt Attila
vezető elemző
Portfolio Csoport

Miért jöjjön el?

Országszerte 26 MFB Ponton kezdte meg a Magyar Fejlesztési Bank az első, 0%-os kamatozású EU-s hiteltermék értékesítését, amelyet a következő hónapokban további kamatmentes termékek követnek. Ezek a rendkívül kedvező visszatérítendő pénzügyi eszköz források azoknak a kis- és középvállalkozásoknak is segítséget jelentenek, amelyek eddig kiszorultak a banki finanszírozásból. A konstrukciókkal a vállalkozások olyan kedvező feltételekkel juthatnak forrásokhoz, amelyre Magyarországon még nem volt példa és mindehhez szakértő tanácsadók adnak segítséget.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kinek javasoljuk

 • Mikro-, kis és középvállalkozások tulajdonosainak
 • Vállalatok pénzügyi döntéshozóinak
 • EU-s pályázatban, beruházásban gondolkodó cégvezetőknek

Támogatóink

Főtámogató

Szakmai partner

Médiapartner

Azzal a céllal, hogy gyorsan és hatékonyan tudja kihelyezni az új uniós forrásokat, az MFB új országos értékesítési hálózatot hozott létre. A közbeszerzési eljárás útján kiválasztott négy tagú konzorcium (Budapest Bank Zrt., FHB Zrt., Takarékbank Zrt., B3 TAKARÉK Szövetkezet) azt vállalta, hogy saját fiókhálózatán belül, az MFB Pontok arculatával megkülönböztetett fiókokban közvetíti az uniós hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékeket.

A Portfolio a Magyar Fejlesztési Bankkal és a négytagú nyertes konzorciummal összefogva 2016 júniusában egy országos road-showt szervez, hogy megkönnyítsük a vállalkozások tájékozódását és forráshoz jutását, így a programsorozattal végiglátogatjuk Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit. Június 16-án Győrbe érkezünk - célunk, hogy aktuális információkkal és személyes tanácsadással segítsük a vállalkozások versenyképességének növekedését és egyúttal a források hatékony felhasználását.

 

Előadóink lesznek többek között:

 • Eőry Gábor, ügyvezető igazgató, Értékesítés-irányítási Igazgatóság, MFB Zrt.
 • Takács Zoltán, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank
 • Weinhardt Attila, vezető elemző, Uniós Források rovatvezető, Portfolio

Az előadások után a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére is, az előadásokkal párhuzamosan és azt követően is.

 

A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI VETTEK RÉSZT A RENDEZVÉNYEN:

AB Team International Kft., ACSG Kft., AÉSZ Kft., Agroázis-Mon Kft., Alternatív Energia Rendszerek Kft., Arrabona Privatbankár Kft., ARRABONA-FRIGO Kft., Arseco Bt., Árva Bt., B3 Takarék, Bábolna Sped Kft., Balázs gumiszerviz, Bankmonitor Kft., Biogáz Unió, Blucron Nemzetközi Tanácsadó és Szolgáltató Kft., Bretton Zrt., Budapest Bank Zrt., CNGtank Kft., COEPTIS Kft., Dacarrera Kft., Deé Pincészet, Dentys & Esthetics Kft., Dr. Ökrös Péter Kft., Első Magyar Bányászati Kft., Empireclinic Kft., EV., Excellent Solution Kft., EXIMBANK Zrt., Falcon Technik Kft., FE-TA CAR TEAM Bt., FHB Bank Zrt., FHB Nyrt., FNR Ingatlan Kft., Galgóczi Autó Kft., HÁROM PAJZS Bt., HO-MI Kft., Ice Solution Kft., Immo-Linea Kft., Info Trade Hungary, J+J Bt., Karpat Epito Kft., Kis-Rába Menti Takarék, Kobalt Ingatlanforgalmazó Kft., Koktélbusz Kft., Kőmíves Kft., Kunert & Kunert Kft., L.Invest Kft., Lakó-Tér Ingatlan Kft., Larozol Kft., Lebeny-Kunsziget Takarékszövetkezet, Mergermarket Ltd., MFB Zrt., MKB Bank Zrt., Monté Kft., Montesino, NAK, NaturComfort Biomarket Kft., NetSpájz, Omnicont Kft., OVB, Pályázat Koordinátor Kft., Pangaea Kft., Pannon Takarék Bank Zrt., PLATÁN-Invest Kft., Projob consulting Bt., Prosper Szoftverház Kft., Raiffeisen Bank Zrt., Répcelak Fém Kft., R-med Kft., RV METAL Kft., S Projekt, Sapexpert Kft., SAVARIA Takarékszövetkezet, Skontro Consulting Bt., Steel-Land 2000 Kft., Széchenyi 2020, Takarékbank Zrt., Tender-Network Zrt., Tutti Élelmiszeripari Kft.,Tünem-Duó Kft., UANT-CNC Kft., Város-Mérnök Kft., Waldsanatorium, valamint egyéni vállakozók.

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

A rendezvény támogatóinknak köszönhetően INGYENES, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

IDŐPONT: 2016. június 16., csütörtök (14:30-16:00) Regisztráció: 14.00 - 14.30

HELYSZÍN: Győr, Leier City Center Irodaház (9024 Győr, Hunyadi J. u. 14.)

A parkolás egyéni térítés ellenében a konferencia helyszínén mind a felszíni, mind a mélygarázsban lehetséges: www.leieringatlan.hu/parkolok

A résztvevők várható létszáma: 80-100 fő

 

Az országos rendezvénysorozat a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában:

Galéria

GALÉRIA | 64 kép
Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról - Győr, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szponzorációs lehetőségek

Schultz Zoltán
 • Schultz Zoltán
 • key account sales partner
 •  
 • Telefon: +36 20 319 9024
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Weinhardt Attila
 • Weinhardt Attila
 • elemző
 •  
 • Telefon: 428-9060
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.