Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

KECSKEMÉT - Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás – Új országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról

Időpont: 2017. október 19.   Helyszín: Hotel Három Gúnár rendezvényház

  • Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket?
  • Hogyan néz ki az igénylés folyamata és kiktől várhatnak szakértői segítséget a kkv-k?
  • Milyen feltételeknek kell megfelelniük, hogy ezeket a kedvezményes finanszírozási megoldásokat ténylegesen megkaphassák?
  • Mire kell figyelni a projektek megvalósítása és a kapott finanszírozás visszafizetése során?

Előadóink lesznek többek között

speaker image
Weinhardt Attila
vezető elemző, Uniós Források rovatvezető ,
Portfolio
speaker image
Szűcs Sándor
értékesítési igazgató-helyettes ,
Fókusz Takarék
speaker image
Kerekes Andor
szenior szakmai támogató ,
MFB – Magyar Fejlesztési Bank

Miért jöjjön el?

Újabb körútra indulunk a tavaly nyári nagy sikerű országos rendezvénysorozat után, hogy a vállalkozásokhoz minél közelebbi helyszíneken, vezető szakértők segítségével mutassuk be az MFB Pontokon aktuálisan elérhető kedvezményes uniós finanszírozási megoldásokat és válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseket. A rövid, célirányos rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a finanszírozási lehetőségek alapos mérlegelésére és az igénylési folyamat kezdetétől illetékes szakértők segítségének igénybe vételére. Az öt állomásból álló rendezvénysorozaton a Magyar Fejlesztési Bank szakértője és az MFB Pontokat üzemeltető konzorcium képviseletében a Takarék Csoport szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy a legkülönbözőbb konkrét kérdésekre is választ tudjanak adni.

 

Immár másfél éve, hogy megjelentek az első MFB Pontok az országban, amelyek a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus visszatérítendő pénzügyi eszközeinek elosztásában fontos szerepet látnak el és idén év végéig a számuk 600 fölé emelkedik országosan. Nemcsak az MFB Pontok száma bővült lendületesen az elmúlt időszakban, hanem a rajtuk keresztül elérhető, a vállalkozások 0-2% közötti éves kamatozású finanszírozását segítő uniós hitelek és kombinált hitelkonstrukciók száma is.

Jelenleg több ilyen kedvezményes finanszírozást nyújtó termék is nyitva áll, de a nagy érdeklődés miatt a szabad keretek folyamatosan apadnak.  Emiatt azok a cégek, amelyek például informatikai, élelmiszeripari, K+F+I, vagy infokommunikációs területen tevékenykednek és még a 2014-2020-as uniós ciklusban gondolkodnak kedvezményes finanszírozásban, mindenképpen érdemes ellátogatniuk a Portfolio újabb országos rendezvénysorozatára. Ennek keretében első kézből kaphatnak információkat az érdeklődők a rendelkezésre álló konstrukciók pontos tartalmáról, célrendszeréről és az igénylés teljes menetéről is.

INGYENES RENDEZVÉNY!

 

Támogatóink

 

Kinek javasoljuk

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:
  • Mikro-, kis és középvállalkozások tulajdonosainak
  • Vállalatok pénzügyi döntéshozóinak
  • EU-s pályázatban, beruházásban gondolkodó cégvezetőknek
  • Energiahatékonysági, infokommunikációs, élelmiszeripari és K+F+I fejlesztés megvalósításában gondolkodó projektvezetőknek

Galéria

Dübörög a kedvezményes KKV finanszírozás! Kecskemét 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Tartalmi és szervezési kérdésekben: Weinhardt Attila, elemző, Telefon: 428-9060, E-mail: weinhardt@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek: Schultz Zoltán, Key-Account Manager, Telefon: 472-2095, E-mail: schultz@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk: Koncsek Fruzsina, rendezvényszervező, Telefon: 327-4088, E-mail: koncsek@portfolio.hu

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A Feliratkozom gombra kattintással elfogadom az ÁSZF feltételeit