Előfizetői tartalom

Közel hatezren kértek már visszatérítendő EU-pénzt - Ma Szegedre, holnap Kecskemétre látogatunk

Portfolio
A visszatérítendő pénzügyi eszközök valamelyikére már több mint 5800 kérelem érkezett az MFB Pontok országos hálózatában és közülük több mint 1200 igénylővel már a szerződést is megkötötték - jelezte az MFB Pontokról szóló keddi győri rendezvényünkön Tárnok László. A Magyar Fejlesztési Bank szenior szakmai támogatója rámutatott, hogy lényeges a különbség a hitel és a kombinált hitel termékek igénylési folyamata között. Részben emiatt Horváth Angyalka, a Pannon Takarék Bank Zrt. értékesítési vezetője azt mondta: érdemes külső tanácsadót igénybe venni főként a kombinált hitelkérelmek benyújtásához, de ebben is tudnak segíteni az érdeklődőknek. Országos rendezvénysorozatunk ma Szegedre, csütörtökön Kecskemétre látogat, ahol hasznos gyakorlati tanácsokat kaphatnak a résztvevők.

Kapcsolódó cikkünk2017.10.17Ma Győrben indul országos rendezvénysorozatunk - Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozásTárnok László előadásában rámutatott, hogy az uniós szabályok rendkívül megnehezítik a cégek körében még mindig keresett, de tavasz óta már nem igényelhető 0%-os kkv versenyképességi hitel 70 milliárdos keretének megnövelését (a tematikus célok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái