Előfizetői tartalom

Közel hatezren kértek már visszatérítendő EU-pénzt - Ma Szegedre, holnap Kecskemétre látogatunk

Portfolio
A visszatérítendő pénzügyi eszközök valamelyikére már több mint 5800 kérelem érkezett az MFB Pontok országos hálózatában és közülük több mint 1200 igénylővel már a szerződést is megkötötték - jelezte az MFB Pontokról szóló keddi győri rendezvényünkön Tárnok László. A Magyar Fejlesztési Bank szenior szakmai támogatója rámutatott, hogy lényeges a különbség a hitel és a kombinált hitel termékek igénylési folyamata között. Részben emiatt Horváth Angyalka, a Pannon Takarék Bank Zrt. értékesítési vezetője azt mondta: érdemes külső tanácsadót igénybe venni főként a kombinált hitelkérelmek benyújtásához, de ebben is tudnak segíteni az érdeklődőknek. Országos rendezvénysorozatunk ma Szegedre, csütörtökön Kecskemétre látogat, ahol hasznos gyakorlati tanácsokat kaphatnak a résztvevők.

Kapcsolódó cikkünk2017.10.17Ma Győrben indul országos rendezvénysorozatunk - Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozásTárnok László előadásában rámutatott, hogy az uniós szabályok rendkívül megnehezítik a cégek körében még mindig keresett, de tavasz óta már nem igényelhető 0%-os kkv versenyképességi hitel 70 milliárdos keretének megnövelését (a tematikus célok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés