Előfizetői tartalom

Akár 4 nap alatt is jóváhagyják az EU-s hitelt - Ma Kecskemétre látogatunk

Portfolio
Az MFB Pontokon beadható önálló uniós hitelkérelmeknél nagyon gyors hitelbírálat várható, van olyan ügyfél, akinél ez mindössze négy napot vett igénybe - emelte ki az MFB Pontokról szóló országos tájékoztató sorozat szerdai szegedi állomásán a kedvező tapasztalatot Kerekes Andor, a fejlesztési bank szenior szakmai támogatója. Jász Péter, a Pillér Takarékszövetkezet értékesítési ügyvezetője a tapasztalatok között jelezte: nagyon gyakori, hogy az ügyfelek a saját cégük bankszámla számát elrontják, vagy a kombinált hitelek igénylésénél lemarad az elektronikusan csatolandó dokumentumok közül például a tulajdoni lap, vagy a friss értékbecslés. A rendezvénysorozatunk ma Kecskemétre látogat, majd jövő héten Pécsen folytatódik és október 31-én Debrecenben zárul.

Kerekes Andor az MFB Pontokon elérhető hitel és kombinált hitel termékek bemutatása kapcsán többek között kiemelte a "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhő-alapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása kombinált hitel" című felhívást (GINOP-3.2.2-8.2.4-16), amely például raktárkészlet nyilvántartó rendszerek, egyéb a termelést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés