Előfizetői tartalom

Ma Győrben indul országos rendezvénysorozatunk - Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás

Portfolio
Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket? Hogyan néz ki az igénylés folyamata és kiktől várhatnak szakértői segítséget a kkv-k? Ezekre és még számos fontos gyakorlati kérdésre is választ kap a Portfolio új országos rendezvénysorozatán, amelynek keretében öt nagyvárosba, elsőként Győrbe, látogatunk el október 17-31. között, hogy szakértők segítségével célirányos tájékoztatást adjunk az MFB Pontokon elérhető kedvezményes finanszírozási lehetőségekről.

Újabb körútra indulunk a tavaly nyári nagy sikerű országos rendezvénysorozat után, hogy a vállalkozásokhoz minél közelebbi helyszíneken, vezető szakértők segítségével mutassuk be az MFB Pontokon aktuálisan elérhető kedvezményes uniós finanszírozási megoldásokat és válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseket. A rövid, célirányos rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés