Előfizetői tartalom

Itt az idő az MFB Pontok termékeire! - Szerdán Pécsre látogatunk

Portfolio
Gyorsan fogynak az MFB Pontokon elérhető uniós visszatérítendő pénzügyi eszközök keretösszegei, így nem érdemes várni, "itt az idő" élni ezekkel a kivételesen kedvező lehetőségekkel - többek között ezeket hangsúlyozta az MFB Pontok termékeiről szóló országos rendezvénysorozatunk múlt csütörtöki kecskeméti állomásán Szűcs Sándor, a Fókusz Takarék értékesítési igazgató-helyettese. Kerekes Andor, az MFB szenior szakmai támogatója arra mutatott rá, hogy a mostani kamatkörnyezetben "nem akkora durranás" a 0-2%-os MFB-s termékekről beszélni, de utóbbiak a futamidő teljes hossza alatt fixek, míg az egyéb konstrukciók kamata idővel emelkedhet.

Az MFB Pontokon kínált visszatérítendő uniós pénzügyi eszközök (hitelek és kombinált hitelek) olyan vállalkozások számára is elérhetők, amelyek egyébként nem, vagy csak nagyon nehezen juthatnak külső forráshoz, azaz résfinanszírozásról van szó - többek között ezt hangsúlyozta előadásában Kerekes Andor. Rámutatott, hogy ez a lakosságnak kínált 0%-os uniós energiahatékonysági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés