Portfolio Konferencia logo

Mennyit ér a cége?

Időpont: 2008. március 13.   Helyszín: Hilton Budapest WestEnd

  • Mennyit ér a cége?
  • A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
  • Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
  • Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
  • Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?

Miért jöjjön el?

Egy klasszikus magyar KKV tulajdonos hosszú éveken keresztül teljes erőbedobással cége sikerre vitelén dolgozik és a fent említett kérdéssel talán nem is foglalkozik. Értéket teremtett, de az érték nagyságrendjével és a potenciális tulajdonosi döntés-alternatívák jelentős részével nincs tisztában. A KKV szegmensben a cégtulajdonosok többsége a vállalatfinanszírozási szolgáltatásokat és a kockázati tőke által nyújtott lehetőségeket nem ismeri.A Portfolio.hu rendhagyó rendezvényén a cégtulajdonosok választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:- Mennyit ér a cége?

- A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?

- Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?

- Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)

- Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?A jelentkezők személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől. Az asztal túloldalán helyet foglaló cégek:Vállalatfinanszírozás: Concorde Vállalati Pénzügyek, Invescom Corporate Finance, KBC Securities.Kockázati tőkebefektetés: Enterprise Investors, Primus Capital.

Támogatóink


Egy klasszikus magyar KKV tulajdonos hosszú éveken keresztül teljes erőbedobással cége sikerre vitelén dolgozik és a fent említett kérdéssel talán nem is foglalkozik. Értéket teremtett, de az érték nagyságrendjével és a potenciális tulajdonosi döntés-alternatívák jelentős részével nincs tisztában. A KKV szegmensben a cégtulajdonosok többsége a vállalatfinanszírozási szolgáltatásokat és a kockázati tőke által nyújtott lehetőségeket nem ismeri.

Célunk egy olyan rendezvény megteremtése, ahol a cégtulajdonosok és a vállalatfinanszírozási (corporate finance) és kockázati tőkebefektető (private equity) szakemberek találkozhatnak. A cégtulajdonosok számára a rendezvény ingyenes (csak az ellátás önköltségi díja fizetendő), ugyanakkor csak előzetes adatközlés mellett vehetnek részt - részleteket ld. alább, a "Jelentkezés" linkre kattintva.

Az indító 60 perces panelbeszélgetést követően minden résztvevőnek lehetősége nyílik 20-20 perces személyes konzultációt folytatni a résztvevő tanácsadókkal.

A tulajdonosok számára a részvétel elsődleges motivációja az, hogy választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:

- Mennyit ér a cége?
- A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
- Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
- Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
- Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?

A rendezvényen a résztvevő cégtulajdonosok személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől. Az asztal túloldalán helyet foglaló cégek:

Vállalatfinanszírozás: Concorde Vállalati Pénzügyek, Invescom Corporate Finance, KBC Securities.

Kockázati tőkebefektetés: Enterprise Investors, Primus Capital.


A rendezvény szakmai támogatója: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN:

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

Galéria

Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008. március 13.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit