Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Mennyit ér a cége?

Időpont: 2008. március 13.  

Helyszín: Hilton Budapest WestEnd

Kiemelt témáink

  • Mennyit ér a cége?
  • A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
  • Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
  • Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
  • Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?

Miért jöjjön el?

Egy klasszikus magyar KKV tulajdonos hosszú éveken keresztül teljes erőbedobással cége sikerre vitelén dolgozik és a fent említett kérdéssel talán nem is foglalkozik. Értéket teremtett, de az érték nagyságrendjével és a potenciális tulajdonosi döntés-alternatívák jelentős részével nincs tisztában. A KKV szegmensben a cégtulajdonosok többsége a vállalatfinanszírozási szolgáltatásokat és a kockázati tőke által nyújtott lehetőségeket nem ismeri.A Portfolio.hu rendhagyó rendezvényén a cégtulajdonosok választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:- Mennyit ér a cége?

- A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?

- Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?

- Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)

- Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?A jelentkezők személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől. Az asztal túloldalán helyet foglaló cégek:Vállalatfinanszírozás: Concorde Vállalati Pénzügyek, Invescom Corporate Finance, KBC Securities.Kockázati tőkebefektetés: Enterprise Investors, Primus Capital.

Támogatóink

Támogató

Informatikai Vállalkozások Szövetsége
Informatikai Vállalkozások Szövetsége
KPMG
Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Egy klasszikus magyar KKV tulajdonos hosszú éveken keresztül teljes erőbedobással cége sikerre vitelén dolgozik és a fent említett kérdéssel talán nem is foglalkozik. Értéket teremtett, de az érték nagyságrendjével és a potenciális tulajdonosi döntés-alternatívák jelentős részével nincs tisztában. A KKV szegmensben a cégtulajdonosok többsége a vállalatfinanszírozási szolgáltatásokat és a kockázati tőke által nyújtott lehetőségeket nem ismeri.

Célunk egy olyan rendezvény megteremtése, ahol a cégtulajdonosok és a vállalatfinanszírozási (corporate finance) és kockázati tőkebefektető (private equity) szakemberek találkozhatnak. A cégtulajdonosok számára a rendezvény ingyenes (csak az ellátás önköltségi díja fizetendő), ugyanakkor csak előzetes adatközlés mellett vehetnek részt - részleteket ld. alább, a "Jelentkezés" linkre kattintva.

Az indító 60 perces panelbeszélgetést követően minden résztvevőnek lehetősége nyílik 20-20 perces személyes konzultációt folytatni a résztvevő tanácsadókkal.

A tulajdonosok számára a részvétel elsődleges motivációja az, hogy választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:

- Mennyit ér a cége?
- A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
- Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
- Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
- Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?

A rendezvényen a résztvevő cégtulajdonosok személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől. Az asztal túloldalán helyet foglaló cégek:

Vállalatfinanszírozás: Concorde Vállalati Pénzügyek, Invescom Corporate Finance, KBC Securities.

Kockázati tőkebefektetés: Enterprise Investors, Primus Capital.


A rendezvény szakmai támogatója: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN:

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

Galéria

Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008. március 13.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.