Előfizetői tartalom

Kézzel fogható eredmény a cégtulajdonosnak: dupla árat fizetett a vevő

Portfolio
Szinte minden cégtulajdonos szilárdan hiszi, hogy minden dimenziójában ismeri saját vállalatát, piacát és a kapcsolódó pénzügyi döntéseket. Mégis vannak olyan pillanatok minden cég életében, amikor egy pénzügyi tanácsadó valós pluszt tud kínálni. A hazánkban meglehetősen kevéssé ismert vállalati pénzügyi tanácsadásról beszélgettünk Hercku Györggyel, a KBC Securities vállalati pénzügyek üzletágának igazgatójával, aki konkrét példákat is megoszt olvasóinkkal. Az egyikből megismerhetjük, hogy egy professzionális szolgáltatás révén hogyan tudták megduplázni a cégtulajdonosok az értékesítési árat. Hercku György és a KBC Securities azon szakmai partnereink egyike lesz március 13-i "Mennyit ér a cége?" rendezvényünkön, akikkel személyesen találkozhatnak és négyszemközti beszélgetéseket folyatathatnak érdeklődőink. Jelentkezzen Ön is ingyenes rendezvényünkre , ahol a cégeladás, tőkebevonás, jövőbeli terjeszkedés kérdései lesznek napirenden.

Jellemzően minden cégtulajdonos úgy gondolja, hogy teljes mértékben ismeri saját piacát. Ilyen kiinduló adottság mellett a tanácsadó milyen pluszt tud hozzátenni pl. a terjeszkedés, az akvizíciós lépések támogatásához? Hercku György: Nagyon sok esetben elmondható, hogy a napi cégműködés biztosítása és az üzletszerzés teljes egészében leköti a tulajdonosok/managerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés