Szakított Norbi és Agassi

Portfolio
André Agassi menedzsmentje is megerősítette, hogy véget ért az együttműködés Schóbert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb és a híres teniszező között.
  • A Velvet megkeresésére André Agassi menedzsmentje megerősítette, hogy André Agassi és a Norbi Update Lowcarb közötti együttműködés véget ért.
  • Erről a BÉT-en a Norbi Update Lowcarb közleményt tett közzé még november 25-én, igaz abban Agassi neve nem merült fel, abban csak az áll, hogy a társaság és az AKA Licenses LLC között szűnt meg az együttműködés, az AKA azonban az a cég, amelyik André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schóbert Norbert cégével 2014 szeptemberben.
  • André Agassival még tavaly szeptemberben kötött 3 éves szerződést a Norbi Update, becslések szerint 1,5-2 millió dollárt fizettek volna a világsztárnak.
  • Agassi, mint az Update reklámarca fontos része volt a nemzetközi terjeszkedésnek, sőt, korábban arról is szó volt, hogy a híres teniszező részesedést is szerezne Schóbert vállalatában.
  • A nagyívű nemzetközi terjeszkedés azonban eddig elmaradt, a részvényárfolyam a kibocsátáskori 990 forintról mostanra 370 forintig esett.


© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF