Svéd csapat nyerte a Brain Bar startupversenyét

Portfolio
A véleményvezérek után a startuppereké volt a Brain Bar nagyszínpada május 30-án este. Az öt ország tizenegy versenyző csapata közül a munkahelyi elégedettség mérését elősegítő megoldást fejlesztő svéd Happy at Work nyerte el a Blastoff fődíját, így ők az OXO Holdings 150 ezer eurós befektetési ajánlatával láthatnak hozzá terveik megvalósításához. A Deloitte különdíját a magyar LOKCHECK nyerte, akiknek célja a digitalizáció elterjesztése a magyar építőiparban.
A Brain Bar első napján a döntős csapatok egyenként három percben prezentálhatták ötleteiket. A verseny iránti nemzetközi érdeklődést jól mutatja, hogy az idei döntőbe brit, lengyel, dán és svéd startup is bekerült. A Blastoffon bemutatkozott projektek között volt többek között fenntartható termékek piactere, az étkezést kávékapszulához hasonlóan forradalmasító megoldás, valamint a filmkészítőknek felhő alapú tárhelyet kínáló szolgáltatás is.

A Deloitte Fast50 Most Disruptive Technology Special Award 3 millió forintos tanácsadási szolgáltatással járul hozzá, hogy a különdíjas LOCKCHECK újabb nagy lépést tegyen a világpiac felé.

A Brain Bar Európa legnagyobb jövőfesztiválja, amely idén is csatasorba állítja tudomány és technológia, az üzleti világ és a művészetek képviselőit, hogy megvitassák a jövő legfontosabb kérdéseit.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A Brain Bar médiatámogatója a Portfolio Csoport.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF