A Portfolio Csoport tulajdonosa a legbefolyásosabb magyar üzletasszonyok listáján

Portfolio
A Forbes magazin 2020-ban is elkészítette a Legbefolyásosabb magyar nők összesen 50 fős listáját, üzlet, közélet, kultúra és média témákban rangsorolták a vezetőket. Az üzleti lista élmezőnyében szerepel Balogh Gabriella, a Portfolio Csoport társtulajdonosa is.

 A Legbefolyásosabb magyar nők 2020-as listáját Hegedüs Éva, a Gránit Bank többségi tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója vezeti. A második helyen idén is Dávid Ilona, a több mint 19 ezer főt foglalkoztató Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a harmadikon Heiszler Gabriella, a több mint 570 üzletet működtető Spar ügyvezető igazgatója szerepel.

A szerkesztők a lista negyedik helyére rangsorolták Pandurics Anettet, a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatóját, az ötödik helyen szerepel Solti Andrea, a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, a hatodik Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója. Hetedik helyen szerepel Mészáros Beatrix, aki 2017-ben került az Opus Global Nyrt. élére, akit Walter Katalin, a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatója követ.

A Forbes listájának kilencedik helyén szerepel Balogh Gabriella, a Portfolio-t is kiadó, közel 100 főt foglalkoztató NET Média Zrt. társtulajdonosa.

Balogh Gabriella a Portfolio Csoport mellett egyik tulajdonosa a Brain Bar jövőfesztiválnak, valamint elnökségi tagja a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, tagja a Magyar Olimpiai Bizottság Sportmarketing tagozatának, a Prima Primissima és a Fáy András Alapítvány kuratóriumának is.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF