A Mol ismét a magyar női és férfi vízilabda-válogatott kiemelt támogatója

Portfolio
A Mol és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködési megállapodást kötött, amely alapján a 2022-23-as szezonban a vállalat ismét kiemelten támogatja a magyar női- és férfi vízilabda-válogatottat - tájékoztatta a vállalat a Portfolio-t.

Az együttműködési megállapodás alapján a Mol a 2022-23-as szezonban a jelen és a jövő vízilabdás generációit is támogatja: a jelenleg is zajló FINA vizes világbajnokságon és a nyár végi, horvátországi Európa-bajnokságon a szövetség közvetlen támogatásával segíti a magyar női- és férfi vízilabda-válogatott felkészülését.

Emellett hozzájárul az utánpótlásképzéshez és a fiatal tehetségek felkutatásához, valamint az úszólétesítmények fejlesztéséhez.

A vállalat évek óta jelentős támogatója a magyar sportnak. Jelen van népszerű csapatsportokban, mint a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, támogatja a motorsportot is. Az elmúlt években olyan világklasszis sportolók karrierjét segítette, mint Hosszú Katinka, Fucsovics Márton, Szilágyi Áron.

A Magyar Vízilabda Szövetséggel való együttműködése sem előzmény nélküli, a korábbi években már segítette a válogatott munkáját.

A cikk megjelenését a Mol Nyrt. támogatta

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF