Négy milliárd forintos közbeszerzést nyert el a Delta Technologies leányvállalata

Portfolio
Iskolások számára hordozható információstechnológiai eszközök beszerzésére nyert el közbeszerzést a Delta Technologies leányvállalata konzorciumban.

A Delta Technologies 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. konzorcimuvezetőként részt vett a Klebelsberg Központ ajánlatkérő által „Tanulói hordozható IKT eszközök beszerzése - a „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében indított közbeszerzési eljárásban. A közbeszerzési eljárásban a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot a 14. részben (Békés és Jász- Nagykun-Szolnok vármegye), valamint a 15. részben (Baranya és Somogy vármegye) részenként rendre 9937 db ill. 10 001 db notebook szállítására vonatkozóan nyertesként hirdették ki.

A közbeszerzési eljárás két megnyert részének szerződéses értéke nettó összesen 4 milliárd forint.

Az elnyert szerződéseket a nyertes konzorcium részéről 100%-ban a konzorciumot vezető és képviselő Delta Systems Kft. teljesíti, a fenti teljes szerződéses érték a Delta Systems Kft. bevételét képezi.

A fenti projekt keretében a 2023/2024. tanévének második osztási körében Magyarország 2970 köznevelési intézményének mintegy 193 702 db hordozható IKT eszközt kíván beszerezni az  5., 6., és 9. évfolyamos diákok részére.

Címlapkép forrása: Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF