Előfizetői tartalom

Magyarországon nyaralnál idén? - Van egy rossz hírünk

A régió összes fővárosánál drágábbak lettek mostanra a budapesti szálláshelyek, az átlagos szállodai szobaár elérte a 47 ezer forintot éjszakánként. A növekedést főleg a nemzetközi események miatt megugrott külföldi látogatók erősítették, akiknek száma 10 százalékkal emelkedett a megelőző évhez képest. Aki viszont idén tervez belföldi nyaralást, annak akár a tavalyinál is magasabb árakra kell számítania, ugyanis minden jel arra utal, hogy a korábbinál is nagyobb kereslet mellett rekordot dönthet a magyar turizmus.

Számos szállodafejlesztés valósult meg az utóbbi időben Magyarországon, ami különösen a felsőkategóriás szegmensben volt látványos. Korábban részletesen írtunk arról, hogy Magyarország hogyan kapcsolódik a nemzetközi turizmushoz, és milyen típusú szálláshelyek iránt a legnagyobb a kereslet. Ezúttal a hazai turizmus teljesítményét az árbevételeken, a foglalási adatokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés