Bemelegítettünk és felkészültünk az évre - Így zajlott a Property Warm Up konferencia

Portfolio
Évindító találkozóként rendeztük meg a Property Warm Up 2023 konferenciát, amelynek kiemelt partnere a Gránit Pólus volt. Az esemény célja az elmaradhatatlan találkozás, információcsere és üzleti, baráti kapcsolatépítés mellett az volt, hogy az ingatlanpiac szereplői tágabb, az ingatlanok világát közvetetten, de nagyon is befolyásoló témákról beszélgethessenek, halhassanak előadásokat. Képeken mutatjuk, hogyan sikerült az idei első ingatlanpiaci fókuszú rendezvényünk.

Az ingatlanpiac kiszámíthatatlan jövője

A konferencia szakmai programjában olyan témákkal foglalkoztunk, mint a finanszírozási helyzet, a jövőkutatás, a társadalmi változások, a jövő generációjában rejlő kihívások vagy a globális pénzügyi és energiapiaci várakozások:

A szakmai program második fele pedig a világgazdaság és a társadalom jövőjét befolyásoló legfontosabb kérdéseket feszegette, szó volt a mesterséges intelligencia fejlődéséről, illetve a makrogazdasági kilátásokról is Európában, illetve Magyarországon.

Előbb a munka, aztán a szórakozás - Állófogadás és networking

A szakmai program végén állófogadás, pezsgős koccintás és a Property X legendás Gin Bárja várta a résztvevőket, ahol oldott hangulatban tovább gyűrűzhettek a szakmai kérdések és felvetések, és új partneri-üzleti kapcsolatok köttethettek.

Építőipar 2023
A következő ingatlanpiachoz szorosan kapcsolódó rendezvényünk az Építőipar 2023 konferencia lesz. A március 30-ai esemény részletei a linken érhetőek el.

Címlapkép forrása: Kaiser Ákos/Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF