Elvitték a 110 milliós nyereménylakást a Szerencsejáték és az OTP Bank akciójában

Portfolio
A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján.

A Játékoskártya bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. 2025 végére Magyarország legnagyobb hűségprogramjának megteremtését tűzte ki célul. A kártyával megvalósul a lottótársaság online platformjain már működő adatvezérelt, személyre szabott ügyfélkiszolgálás, amely a játékosok biztonságát és kényelmét szolgálja: például a játékszelvény elvesztése esetén a játékoskártya felmutatásával is hozzájuthatnak nyereményükhöz, illetve 600 ezer forint összegig automatikus nyereményutalást tesz lehetővé a program. A hűségprogramhoz a szolgáltató applikációt is fejleszt.

Több évtizedes hagyomány felélesztésével népszerűsítette hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt 7 hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 forint feletti vásárlás 1 pontot ér). A Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt. 

Legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej-fej mellett pedig az Eurojackpot és a Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal. 

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese. 

A sajtótájékoztatón Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója és Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója bejelentették a játék folytatását: 2024. második felében új lakásnyeremény-játékot indítanak.

Címlapkép forrása: Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF