Távozik a Budapest Airport vezérigazgató-helyettese és fejlesztési igazgatója

Portfolio
2024. március 31-én, 17 év után távozik a cégtől René Droese, a Budapest Airport vezérigazgató-helyettese, fejlesztési igazgatója, aki pályafutását a müncheni repülőtér-csoport egyik cégének ügyvezető igazgatójaként folytatja - olvasható a Budapest Airport Linkedin oldalán.

René Droese olyan repülőtéri fejlesztésekért felelt, mint például a BUD Cargo City 2020-as megnyitása, az új terminálparkoló, a reptéri szállodák, valamint a 2-es terminál számos kapacitásfejlesztése, amelyek hozzájárultak az utasforgalom hatékonyabb kezeléséhez.

Irányításával emellett megtörtént a 3-as terminál előkészítése, valamint számos infrastrukturális fejlesztés, például hangárok, logisztikai épületek, irodafelújítások és postai létesítmények kialakítása a repülőtéri partnerek számára.

René Droese több mint 25 éve dolgozik a légi közlekedési iparágban. Karrierjét a Hochtief AirPort – később AviAlliance - kereskedelmi és ingatlanmenedzsereként kezdte. Repülőterek privatizációjával és akvizíciójával kapcsolatos projekteken dolgozott világszerte, szakterülete a repüléshez közvetlenül nem kapcsolódó elemek átvilágítása és értékelése volt. 2007-ben csatlakozott a Budapest Airport-hoz. Az elmúlt években többször is szerepelt a Portfolio Top 50 legfontosabb ingatlanpiaci szereplőjét bemutató kiadványban.

Címlapkép forrása: Shutterstock

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF