Szilágyi Áron: az élsportolóknak szükségük van pénzügyi szakemberek tanácsaira

Orosz Márton
Gombkötő Emma
Különleges vendége volt a Portfolio Heti podcastjának: Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívó, a Vasas SC versenyzője és a vívószakosztály elnöke, akit többek között arról kérdeztünk, milyen lehetőségeik vannak az élsportolóknak visszavonulásuk után.
HVCA - Portfolio Investment Conference 2023
Szilágyi Áronnal személyesen is találkozhatsz a szeptember 21-én megrendezésre kerülő HVCA - Portfolio Investment Conference 2023 rendezvényünkön. Kattints a részletes programért!

Szilágyi Áron Körösparti Gábor sportmenedzserrel közösen hozta létre a Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fórumát. Ennek célja, hogy üzleti partnerek bevonásával és oktatási intézményekkel közösen programokat dolgozzon ki élsportolók számára, karrier-, pénzügyi- és jogi tanácsadást nyújtson, valamint támogassa a magyar élsportolók visszavonulás utáni társadalmi beilleszkedését.

Az olimpikon egyik előadója lesz a szeptember 21-én megrendezésre kerülő HVCA - Portfolio Investment Conference 2023 rendezvénynek is.

A Szilágyi Áronnal készített interjú már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép: Gombkötő Emma/Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF