Bitte ein Bit (x)

Portfolio




Németországban, a sör hazájában a Bitburger a legnagyobb önálló sörmárkák közé tartozik egy olyan sörpiaci környezetben, ahol nagyon kemény küzdelem folyik a pozíciók megtartásához. Egy olyan piacon, ahol 1200 sörgyár több mint 5000 különböző söre konkurál egymással. A Bitburger Prémium sör mint Németország legkedveltebb csapolt sörmárkája a legjobb minőséget ígéri fogyasztóinak.



A tradíció és a tökéletességre való törekvés tették ismertté a Bitburger nevét. Immár a hatodik generáció irányításával, a régi családi tradíciónak megfelelően főzik az első osztályú Bitburger Prémium sört, melynek lényege az egyedülálló íz és frissesség.

A márka sikeréhez nagyban hozzájárulnak a Bitburger Sörgyár innovatív kiszerelései és választékfejlesztése, mellyel a sörgyár folyamatosan megfelel a különböző piacok és célcsoportok állandóan változó egyedi követelményeire.



A hagyományos sörfőző mesterség és a legmodernebb technika teszik a Bitburgert Németország egyik legkiválóbb sörévé. Válogatott nyári árpa, a legjobb termőhelyekről származó, enyhén kesernyés komló és a kristálytiszta Eifel-vidéki forrásvíz - az 1516-ból származó sör tisztasági törvénynek megfelelően ezeket használják fel az egyedülálló Bitburger Prémium sör főzéséhez.

Nem véletlen hát, hogy a Bitburger összetéveszthetetlen ízével és közismert frissességével ma már a Föld öt kontinensének több mint 50 országában találkozhatnak a sörök kedvelői, és mondhatják kedvenc kérésüket: "Bitte ein Bit".

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF