Kinek a PIP, kinek a papné. Samsung Plano televízió: sima ügy (x)

PR cikk

Manapság a hardcore tévérajongók szívesen dobálóznak különböző érthetetlennek tűnő tévés fogalommal. 100 Hz, ACI Auto Label DSP PIP és Hitron, zoom és invar maszk legalább úgy hagyja el szájukat, mintha a gulyásleves összetevőiről tartanának kiselőadást. Öntsünk tiszta vizet mindannyiunk poharába, és nézzük végig a Samsung Plano képcsövén keresztül, milyen fogalmakból épül fel a 21. század televíziója. 100 Hz Natural Scan - villogás kizárva. A valamit magára adó, modern TV-junkie nem adja alább 100 Hz-nél. Nem csoda, de tudjuk-e valójában mit is jelent ez? A 100 Hz-es készülékekben ellentétben a hagyományos, 50 Hz-es televízióval, 100 kép jelenik meg másodpercenként, kiküszöbölve ezzel a valójában nem látható, csak érzékelhető villódzást, amely fárasztja a szemet és hosszú távon árthat a látóképességnek. A natural scan képletapogatási technológia kiküszöböli a képet alkotó sorok rezgését, lehetővé téve egy diához hasonló tiszta képet. Így a boldog Samsung Plano tulajdonosok maximum szóban villoghatnak vendégeik előtt. DNR - zajcsökkentés felsőfokon

A digitális zajcsökkentés funkció - azaz Digital Noise Reduction a jelet megtisztítva tiszta, ragyogó és kellemes képet eredményez. A Digital Comb Filter, azaz a digitális fésűs szűrő a szín- és fényjeleket egymástól elkülönítve még szebben bontja fel a finom részleteket. A letapogatási sebesség szabálya (Scan Velocity Modulation) a dinamikus multifókusz funkcióval karöltve javítja a képélességet az egész képernyő felületén. Akusztikus 3D - hang a köbön A Samsung Plano kétségbeejtően csodálatos hangja az úgy nevezett Akusztikus 3D hangzás érdeme. Különböző szögekben beállított hangszórók garmadája 360°-ban segít betölteni a teret, új értelmet adva ezzel a házimozi kifejezésnek. Power Magic Port - egyfajta varázslat A szűrőként működő Power Magic Port a hangfalon belüli és kívüli nyomás változásaiból fakadó zajelemeket küszöböli ki. Így alacsony frekvenciájú hangoknál is erőteljesebb hangzás érhető el. Virtuális 3D Dolby Surround - otthon, mint a moziban A "gyere fel, megmutatom a bélyeggyűjteményemet..." aforizma immáron a múlté. Sokkal inkább a "gyere fel, megmutatom a házimozi rendszeremet" dívik. S ha szíve választottja keresgélni kezdi a kisebb-nagyobb hangszórókat, csak mutasson készülékére. Minden amire szüksége lehet a szobát betöltő hanghatásokra, megtalálható Samsung Planójában. Hitron Black képcső - a fekete tökéletessége A világ legnagyobb képcsőgyártójához méltóan a Samsung kutatómérnökei áttörést értek el a képcsőfejlesztésben. A Hitron Black négy fontos pontban mutat a jövőbe: növekedett a képfelbontás; homogénebb és pontosabb fókuszálás vált lehetővé; növekedett a képfényesség a képernyő szélső zónáiban; a sötét képernyőnek köszönhetően megnőtt a képkontraszt. Gondolta volna, hogy a fekete fényt jelenthet? Invarmaszk - bevonat a képélességért.

A Samsung Planók képcsöve Invarmaszk bevonatot kapott, amely 80%-kal növeli a képélességet a hagyományos csőhöz képest. Segítségével, a szem erőlködése nélkül gyönyörködhetün optimális és homogén látványban az egész képernyőn. A színek tisztasága állandó, ragyogóak és élők. Hiába, a Samsung Plano televíziókkal más színben látszik a világ. Dinamikus Multifókusz - középpontban a tökéletesség A hagyományos fókuszálással szemben a Dinamikus multifókusz az egész képernyő területén tökéletes és egységes fókuszálást tesz lehetővé. Így kiküszöbölődik a képek deformációja a sarkokban. Minden képrészlet fontos, lásson mindent, amit szeretne kifogástalan minőségben. PIP - két adás, egy tévé A PIP, azaz Picture In Picture üzemmód a férjek öröme. Nincs több családi vita, melyik műsor rovására nézhessen meccset a ház ura. A kép a képben funkció - mert erről van szó - lehetővé teszi egyszerre két csatorna figyelemmel kísérését. A képernyőn megjelenő kisképen egy másik műsorforrás műsora - pl. focimeccs állása - nézhető meg, mondjuk épp videózás közben. OSG - a menő menü Minél komolyabb egy készülék, annál bonyolultabb a kezelése - gondolná a laikus. Nem így a Samsung házatáján, ahol a fejlesztőmérnökök azon fáradozását, miszerint a tökéletes technikát egyszerű használattal párosítsák, siker koronázta. A Samsung Plano menűrendszerét egyetlen gombnyomással elérheti, ahonnan minden szükséges beállítás könnyedén elvégezhető. ATS manager - hangolódjon könnyen kedvenc műsorára Az ATS funkciónak köszönhetően egyszerűbb beállítás el sem képzelhető. Kikeresi a tévéállomásokat és sorrendben memorizálja őket. Ha valami nehézségbe ütközne, a Súgó gomb segítségével minden kérdésére választ talál.

És akkor még nem is említettük az előreprogramozott hang- és képmódokat, a Mega teletextet és a számtalan kellemes órát, melyet Samsung Plano készülékével eltölthet. Látogasson el honlapunkra, hogy megkönnyítsük döntését televízióvásárlás ügyben. A fogalmakkal ezután nem lesz gondja. Hiába, Samsung Plano - sima ügy. (X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF