Online-devizakereskedés profi módon saját számítógépen! (x)

Portfolio




Az ibas AG magyarországi partnerével karöltve ez év májusától megindította hazánkban egyedülálló új szolgáltatását, melynek keretében lehetőséget ad ügyfeleinek hogy saját számítógépükön 24 órán keresztül saját maguk kereskedjenek a világ legnagyobb forgalmú piacán a bankközi devizapiacon. (FOREX)

FXdirekt néven, kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas online kereskedési platform áll a befektetők rendelkezésre.


A honlapról letölthető platform a regisztrálás után az alábbiakat nyújtja:

DEMO SZÁMLA (ingyenes)
· 21 devizapár kereskedési lehetősége 24 órán keresztül
· Realtime jegyzés (Demoverzióban is)
· Realtime chart (Demoverzióban is)
· Ordervégrehajtás másodperceken belül
· Valósidős chartelemzés
· Demoverzió online számlakivonattal 30 napig
· Számos chartelemzési módszer
· Fibonacci ellenállás és alátámasztás Indikator


VALÓS SZÁMLA (a fentieken kívül)
· Alacsony számlanyitás
· Online számlakivonat
· Jegyzésriasztás SMS-en a rádiótelefonjára vagy E-mailen
· 24 órás magyarnyelvű hotline
· Kereskedési szignálok
· Elemzések
· Hírek

Az FXdirekt platform magas biztonságát a résztvevő partnerek és pénzintézetek besorolása biztosítja, melyek nem csak az EU szigorú szabályzásának hanem a tengerentúli előírásoknak is megfelelnek. A résztvevők tagjai az amerikai CFTC és NFA-nak, a németországi BAKRED-nek és VTAD-nek valamint kártérírtési alapnak egyaránt.

A devizakereskedelemben megtalálható lelkesedés amely magával ragadja a résztvevőket, a dinamika, a gyorsaság ami a bankközi piacot jellemzi, sokféle befolyásoló tényező az ár kialakulásánál, a nagyvilág és a gazdaság történései teszik e piacot oly érdekessé. A devizakereskedelmet nem véletlen nevezik - az értékpapírpiaccal szemben - "őszinte piacnak" .

A platform megbízhatóságát és magas stabilitását programjának folyamatos fejlesztése és a titkosítás állandó aktualizálása valamint az ügyfelek személyes jelszavai szavatolják.

Privát befektetőknek először nyílik lehetősége alacsony kezdőtőkével résztvenni a nemzetközi devizapiacon egy professzionális online-platformon keresztül.

Ez idáig a magyar befektetőknek és külkereskedőknek csak nagy tőkével, nemzetközi bankokon keresztül volt lehetőségük spekulálni illetve kereskedelmük devizarizikóját levédeni. A világ leglikvidebb piacán a nap 24 órájában kb. 1.5 billió USD (1,500,000,000,000 USD) cserél tulajdonost.

Bizzon magában !
Kereskedjen számítógépével online!
Mi megmutatjuk hol és hogyan!!!

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF