Játssz és nyerj a Golfhungary.hu-val! - az első kérdés (x)

Portfolio
A Portfolio.hu a Golfhungary.hu-val közösen a mai nappal kezdődően online golf játékot hirdet.
A Portfolio.hu-n a mai nappal kezdődően hét minden napján olvasható lesz egy kérdés, melyre a választ az érdeklődők a Golfhungary.hu honlapon találják meg. A helyes választ elküldők között minden nap kisorsolunk egy-egy három darabos, háromrétegű és speciálisan készített logozott golflabda szettet.

A játék fődíja egy 1 hónapos klub tagság a Birdland Golf & Country Clubban, Bükfürdőn. A nyertes az általa választott időponttól egy hónapon keresztül tagsági jogosultságot kap a klubban, amely alatt térítés nélkül veheti igénybe a tagsághoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint bónuszként 4x30 perces időtartamban golfoktatáson vehet részt.


A golf mentális játék - friss, tiszta levegõn, kellemes társaságban egy másfajta életstílust jelent és nem utolsó sorban új barátságokat, üzleti kapcsolatokat eredményez. Akik már legalább egyszer kipróbálták, rájöhettek arra, hogy a természet zöldje, a pázsit nyugtat, míg a játék teljeskörû szellemi és nem kis fizikai igénybevételt kíván. A golf, mint szabadidõsport mellett szól az a tény is, hogy még üzlet is folytatható a többórás séta, illetve játék közben.

A Birdland Golf & Country Club, Magyarország első 18 lyukú golfpályája a közkedvelt üdülőhelyen, Bükfürdőn található. A klub az elmúlt években többször is bizonyítottan a legjobb szolgáltatásokkal állt tagjai és nemzetközi vendégei rendelkezésére. A nemzetközi golféletben való elfogadottságát és elismertségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 1995-ben a bükfürdői golfpályát Európa húsz legjobb golfpályája közé sorolták. A Birdland Golf & Country Club fennállásának immár közel másfél évtizedes ünnepeként az idei év második felében nyílik meg a klubbal együttműködésben a 207 szobából és lakosztályból álló Radisson SAS Birdland Resort Hotel, mely luxus színvonalú wellness és spa szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

Elsõ kérdés: Mikor alakult a Magyar Golf Szövetség?

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF