Fizetős szolgáltatások a portfolio.hu-n, a friss hírek ingyenesek maradnak (x)

Portfolio
A mai nappal kezdõdõen a portfolio.hu oldal néhány szolgáltatását fizetõssé alakítottuk. Reméljük ezzel senkinek a kedvét nem vesszük el az oldal látogatásától, a szolgáltatások igénybevételétõl. A friss hírek továbbra is ingyenesen elérhetõek maradnak. A fizetõs szolgáltatások bevezetésével azt kívánjuk elérni, hogy az innen szerzett forrásokból az oldal minõségét tovább javíthassuk.
A változások tehát nem drámaiak, alapvetõen az eddig regisztrációval elérhetõ információk, szolgáltatások azok, melyekért fizetni kell. Ezek a következõket tartalmazzák:
- hírarchívum használata;
- egyes mélyebb elemzések;
- interaktív grafikonrajzoló.

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy a friss hírek továbbra is ingyenesek maradnak!

A fizetés módja egy emelt díjas SMS küldése a 06-90-626313 számra. Az üzenet szövege mindössze annyi legyen, hogy PF1. Az SMS díja bármely mobilról 380 Ft + ÁFA.

Az SMS elküldése után felhasználóink egy négy jegyû kódot kapnak szintén üzenet formájában. A fenti tartalmak, szolgáltatások a telefonszámmal illetve a kapott négy jegyû kóddal érhetõek majd el.

Egy SMS nem egy cikkre illetve használatra szól, hanem egy hétre. Tehát a kód a telefonszámmal hét naptári napon át használható.

Azon felhasználóink, akik érvényes elõfizetéssel rendelkeznek a real-time tõzsdeadatokra, ezen szolgáltatást díjmentesen vehetik igénybe (felhasználónevük és jelszavuk itt is érvényes).

Reméljük ezután még színvonalasabban és teljesebb körben szolgálhatjuk majd ki felhasználóink igényeit.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF