Liana - amikor az elegancia és a kiváló technológia találkozik (x)

Portfolio


Az autó kétféle karosszériával is kapható, ezek közül a szedán a klasszikusabb megjelenésű.

Most a Liana kívül-belül teljesen megújult, így talán még inkább különbözik versenytársaitól, mint valaha.




A napokban megújult Liana kívülről a módosított hűtőrácsában, lökhárítójában és oldalsó küszöbében mutat újat, ám belül annál több nóvumot találunk. A műszerek jobban leolvashatóak, sportosabb lett a kormány, a középkonzolon is módosítottak és mindezeken túl az autó belső terének kialakításához megválasztott anyagok is méltók lettek a Lianához.



Szélesebb lett a választék a motor tekintetében is, hiszen most már 1,3-as 90 LE-s, nagyon korszerű motorral is megvásárolható az autó. A Liana felszereltsége is gazdagodott, melynek köszönhetően már az alapkivitelben is szériatartozék az oldallégzsák, míg az 1,6 Comforthoz nemcsak fűthető első üléseket és külső tükröket kínálnak, hanem kormányról is vezérelhető négyhangszórós CD-s rádiót is.

A Suzuki mérnökei büszkék rá, hogy minden autójuk önálló fejlesztés eredménye. Hiába vált be valamely műszaki megoldás egy másik Suzuki modell esetében, azt csak alapnak tekintik a nagyobb Suzukik kifejlesztésénél, és semmiképpen sem adaptálják változtatás nélkül. Ennek a filozófiának a jegyében készítették el a Liana 1,6 literes, tiszta alumínium DOHC motorját is, és az új elgondolású kerék-felfüggesztési rendszerét is.



Nem célunk végigsorolni a prospektus minden sorát, álljon itt csupán egyetlen, az autóra jellemző mondat: az ötajtós Liana 279 literes csomagtere a hátsó ülések lehajtásával 1149 literesre növelhető. Aki próbált már egy bevásárlóközpontban tett látogatás után csomagokat berakodni autójába, vagy egy hosszú hétvége előkészületeként valaha is pakolt már hátulra, az tudja milyen sokat számít a praktikusan variálható csomagtartó.



A májustól a szalonokban is kipróbálható modellek kiváló választási lehetőséget jelentenek azoknak, akik már elnyűtték első Suzukijukat, és magasabb szinten szeretnék folytatni az autózást. És persze azoknak is, akik egyszerűen egy korszerű és elegáns autóra vágynak.

További információk >>> http://www.suzuki.hu/autok/liana/bemutatkozas.php

További képek >>> http://www.suzuki.hu/autok/liana/fotogaleria.php

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF